- Komentari -
 1. Imao je sreće da nije igrao protiv Aslana, izgubio bi.

  DObri Srbin nije imao herca da se stegne i kada je stigao do petog seta, pritisne jer Danil nikada nije dobio meč u pet setova, a ne Filip, pukao.

  Eeee, čoveče !! Kako izgubljena prilika bez veze !

  Aslan je iskoristio.

  Neverovatno je da ljudi nemaju psihološku pripremu i da nemaju sve moguće i nemoguće informacije pa i tu o broju odigranih mečeva u pet setova i broju izgubljenih.

  ZNAČI PRVI DOBIJENI MEČ, TOG FAMOZNOG DANILA, U PET SETOVA, OD SEDAM POKUŠAJA JE OVAJ PROTIV FILIPA SRBINA, E BRE ČOVEČE, ŠTETA. Nije verovao u sebe i nije imao dobru taktiku a i očieto neobavešten.
  (Nikol Dž. Femija, 19. februar 2021 01:49)

  # Link komentara

 2. Ovaj Danil je tako jedno derište
  (z’brda, 13. februar 2021 14:47)

  # Link komentara

 3. Ovi Rusi (Zverev, Medvedev) razmaženi ko deca neka..
  (petao, 13. februar 2021 13:37)

  # Link komentara

 4. Mamin i tatin sin, sve navikao da dobije na tacni, a kad ne ide uvek je lakse i bolje druge okriviti.. Tenis je pun ovakvim razmaženih derišta, zbog toga ga i ne volim, sport za bogataše..
  (pfc, 13. februar 2021 13:13)

  # Link komentara

 5. Svi razmaženi, kao u Holivudu. Od početka bavljenja tenisom svi imaju idealne uslove, svaka sitnica im smeta, ako im se prohte menjaju po pet trenera godišnje, a sport je takav da su svi zvezde i svi medijski maksimalno ispraćeni, čak i oni koji 3 godine ništa ne osvoje. Jer to je tenis, sport bogatih kojima je uvek neko drugi kriv što loše igraju...
  (Vojvođanin, 13. februar 2021 12:43)

  # Link komentara

 6. Rus psuje na francuskom...e sad sam sve video.
  (Moćeš, 13. februar 2021 11:57)

  Nije čudno ako je reč o aktivnim poliglotama. Meni je srpski maternji, ali aktivno (skoro svakodnevno koiršćenje) govorim još 3 jezika i u opuštenoj komunikaciji ne biram uvek srpski termin, već onaj jezik za koji smatram da je "prikladniji" ili bolje i sažetije opisuje ono što sam hteo reći. To samo klikne u glavi i izraziš se tako kako ti je došlo. A dugo sam u inostranstvu tako da sve više napora ulažem ako želim da pišem na čistom srpskom, bez upadica iz drugih jezika. Isto je i sa govorom. Zbog toga mi nije tako čudno ovo sa Medvedevim. Ponekad strani jezik ima živopisniji izraz i ostavlja jači utisak. Kao kada se mnogi igrači bodre sa Let's go ili C'mon! :)
  (Robert, 13. februar 2021 12:31)

  # Link komentara

 7. Prostacki ispadi kakvi ne dolikuju nikome, a posebno ne top igracima koji su uzori mladim narastajima. Isto sam rekao i juce za Noleta kada se onako ruzno obracao boksu.
  (Robert, 13. februar 2021 11:39)

  Što prostački, psovao je na franscuskom.
  (Redford, 13. februar 2021 12:27)

  # Link komentara

 8. Cek, cek, zar juce Novak nije isto ovo I jos gore jer se svadjao I sa navijacima pa su bili kometari tako treba, pokazi emocije, nije robot, samo je covek itd.a sada je Medvedev odvratan, kako sebi ovo moze da dozvoli, ajde, ajde samo nastavljamo da budemo licemerni...
  (Ccc, 13. februar 2021 11:51)

  Godinama govorim da su nolovci glavna sekta u drzavi. Odmah iza njih su kučkari. Sta im je zajednicko? Agresivno ponasanje i netrpeljivost prema neistomisljenicima. Na koga te to jos podseca?
  (Mikii, 13. februar 2021 12:17)

  # Link komentara

 9. Rus psuje na francuskom...e sad sam sve video.
  (Moćeš, 13. februar 2021 11:57)

  # Link komentara

 10. Cek, cek, zar juce Novak nije isto ovo I jos gore jer se svadjao I sa navijacima pa su bili kometari tako treba, pokazi emocije, nije robot, samo je covek itd.a sada je Medvedev odvratan, kako sebi ovo moze da dozvoli, ajde, ajde samo nastavljamo da budemo licemerni...
  (Ccc, 13. februar 2021 11:51)

  # Link komentara

 11. Prostacki ispadi kakvi ne dolikuju nikome, a posebno ne top igracima koji su uzori mladim narastajima. Isto sam rekao i juce za Noleta kada se onako ruzno obracao boksu.
  (Robert, 13. februar 2021 11:39)

  # Link komentara

 12. Nikada mi neće biti jasno zašto ovako rade? sramote i sebe i trenera, treneru je neprijatno. Razumem da su ljuti i iznervirani ali zašto psuju trenere i stručni štab. I Novak juče psuje kao kočijaš čoveka, na svakom drugom meču ako ne i na svakom. I teniserke isto mnogo tako rade. Čemu to, u redu gubite, gresite ali zar ste toliko nevaspitani da urlate i isterujete ljude iz boksa. Potapovoj protiv Serene smetalo zašto trener sedi iznad a sparing partner niže, držala im se da se zamene. E svašta od ovih tenisera.
  (Aleksandar, 13. februar 2021 11:20)

  # Link komentara

 13. Cicipas, Zverev, Medvedev - ima li odvratnije trojke u nekom sportu?
  (zasu, 13. februar 2021 10:51)

  # Link komentara