Sve pešačke ture u Crnoj Gori na mobilnoj aplikaciji

Ljubitelji pešačkih tura, rekreativci i profesionalci, državljani Crne Gore i turisti od sada mogu preuzimanjem besplatne hajking mobilne aplikacije (Hiking app Montenegro) za mobilni telefon, dobiti listu i pregled svih dostupnih i označenih staza, kao i mogućnost da na mapu unose svoje, novootkrivene ili nedovoljno afirmisane crnogorske rute.

Izvor: Bokanews
Pošaljite komentar
 1. Aplikacija je katastrofalna. Nije dvojezična. Potpuno je nedovršena. Uzeli lovu iz fondova i napravili obično s*anje. E, moji Crnogorci, vi ste i dalje turisti u turizmu...
  (Đokče, 20. mart 2021 11:10)
  Ovo nije državni projekat nego projekat jedne male NVO i entuzijasta koji su ovo uradili za male pare kroz konkurs za male Grantove američke ambasade. Kako god, meni je ovo dobra ideja koja se vremenom može odlično razviti.
  A pravim planinarima ili generalno ljubiteljima prirode danas nije problem da nađu dobre trekove a i mnoge staze su sada sasvim solidno markirane.
  (Markoni, 20. mart 2021 14:48)

  # Link komentara

 2. Ovo kako je opisano je super. Bilo bi kul da ima i kod nas. Tj možda i ima, ne znam
  (Šta god, 20. mart 2021 12:07)

  # Link komentara

 3. svaka čast za ideju!!!! kakva je app to ne znam, pogledaću možda, jer ko zna kad ću sledeći put dole....
  (mlata, 20. mart 2021 11:51)

  # Link komentara

 4. Crnogorski jezik? Neka hvala!
  (Nikola, 20. mart 2021 11:24)

  # Link komentara

 5. Aplikacija je katastrofalna. Nije dvojezična. Potpuno je nedovršena. Uzeli lovu iz fondova i napravili obično s*anje. E, moji Crnogorci, vi ste i dalje turisti u turizmu...
  (Đokče, 20. mart 2021 11:10)

  # Link komentara