Plaža u centru i vrtovi na krovu: Šta preobražaj grada znači za turiste?

Pariz je jedan od najposećenijih gradova na svetu zbog znamenitosti poput Ajfelovog tornja, uređenih parkova, Boemske četvrti.... Ali kako bi one koji su u ovom gradu već bili privukli da ponovo dođu, ali i za one koji će u gradu uživati za vreme olimpijskih igara, Pariz uvodi velike promene koje će svakako uticati na turiste.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Sve moraju da upropaste...
  Nikad nisu u stanju nista svoje da naprave - zato gaze proslost...
  (Ivan, 5. februar 2020 16:53)

  # Link komentara

 2. Penjanje liftom na vrh Ajfelove kule za odrasle kosta 25,90€ Mnogo kume. Onima koji nisu nikad bili savetujem 2. sprat. Najbolje se sa te visine vidi Pariz. Sa najviseg 3. ako ima smoga ili magle, ne vidi se Bog zna sta.
  (FrancoSrb, 5. februar 2020 14:57)

  # Link komentara

 3. Tako se vodi racuna o gradu! Nista se ne rusi,ne domontira i ne premesta ,samo se zapusteni i neiskorisceni prostori osmisle i renoviraju tako da budu na uzivanje svima. Lepo,staro drvece sa divnim krosnjama se ne sece besomucno da bi se nakon toga sadilo novo i bezlicno, koje ugine za par meseci..... Ne pretvara se svaki slobodan prostor u vasariste i kic...
   (Ana56, 5. februar 2020 12:28)

  # Link komentara

 4. I BG metro ce imati gastro ponudu, uz koridore posadjeno zelenilo, svaka gondola u Srbiji ce imati po jedan fikus, a sa BG na H2O ce da raste brsljan!
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 5. februar 2020 12:11)

  # Link komentara

 5. Kakav grad, jedna od 3 najznačajnije metropole ove planete!
   (Smuleco, 5. februar 2020 10:41)

  # Link komentara