1. Ja novcanik stavimm u jedan dzep a lovu rasporedim po drugim dzepovima.
   (mile, 13. septembar 2019 18:30)

  # Link komentara

 2. Meni su ukrali novcanik i 200 evra koje sam namenila za poklon za godisnjicu decku(cuvala ih cele godine od mog rodjendanskog poklona).I nikad ne nosim toliki novac u torbi ali eto desila se guzva na Zelenjaku u 52-ci,bas kao za vreme 90-tih,i stajala sam na stepenicama jedva se drzeci. Oko mene je bila grupa malih roma od 10-12 godina, a ja nisam mogla privuci torbu sebi od guzve. Ukraden mi je i novcanik i novac i USB, poklon od dečka koji je tad vredeo. Ne znam ko je bio lopov u priči ali preselo mi je jer se sve desilo tokom voznje do sledece stanice u Kraljice Natalije. U životu me nije rastuzilo nesto kao to, da nisam mogla kupiti poklon svojoj ljubavi,danas suprugu. Ne razumem kako ti lopovi nemaju savesti, ja posle tako neceg ne bih imala sna!
   (Anya Lill, 13. septembar 2019 15:59)

  # Link komentara

 3. Jedna starija žena dodje kod mene u radnju i vadi iz torbe novčanik a ono šuška neka kesa haos koliko je glasna.

  Opljačkali je nekoliko puta i dosetila se ds stavi novčanik u šuškavu kesu pa onda u torbu. Za žene nije loš savet.
   (agent mahoun, 13. septembar 2019 08:14)

  # Link komentara

 4. Ipak mislim da je najbolji nacin za nauciti roditi se i odrasti u Saraj'vu. Ja dok sam zivio tamo nisam ni imao novcanik :)
  Samo cash u prednjem dzepu farmerki.
  (Frank Zappa, 13. septembar 2019 07:58)

  # Link komentara

 5. Čuvajte se ovih što operišu po autobuskim stajalištima. Kad vide grupu turista da se ukrcava u bus, priđu nonšalantno, pikiraju neki kofer, sačekaju da ga vlasnik stavi u prtljag i da se popne u bus. Tada jednostavno uzmu kofer iz prtljaga i odu. U gužvi niko ne primeti. Zato ne ulazite u bus pre nego što šofer zatvori vrata prtljažnika !
   (Vasko de Gama, 12. septembar 2019 23:48)

  # Link komentara

 6. Da mene odžepare, vratili bi se u suzama.
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 12. septembar 2019 22:04)

  # Link komentara

 7. Novcanik se stavi u prednji dzep pantalona i otvor na dzepu zatvori s jednom ili dve zihernadle. Takodje pasos, dzep na kosulji u nivou grudi zatvori se zihernadlom. Sto se tice ranaca, opet ista prica. Kroz rajferslus se probode zihernadla. Otvaranje takvog rajferslusa ume da potraje. Proputovao dosta dzeparoskih zemalja ovako. E sad, ako hocete sa se raskomotite, onda smislite opet nesto ali na ovu foru.
  (Analiticar amater, 12. septembar 2019 17:31)

  # Link komentara

 8. Problem sa mailom ako vam ukradu telefon sto ce gmail i vecina drugih servisa traziti autentifikaciju preko sms-a sto je uvek odlicna stvar, osim u ovoj situaciji
  (doktor, 12. septembar 2019 17:28)

  # Link komentara

 9. Bio je slucaj. U guzvi neko uzvikne Jao ljudi nestade mi novcanik. Tada se svi pipnu za svoj... i tek tada stvarno nestane nekom...
  (vojvoda, 12. septembar 2019 15:52)

  # Link komentara

 10. давно ми је дао савет мој друг џепарош европског ранга: кад нисиш већу лову у новчанику стави га у унутрашњи џеп сакоа и закачи зихернадлу, нема шансе да те узџепари! од тада стално ово радим.
   (пера, 12. septembar 2019 14:34)

  # Link komentara