Izvor: RINA

Prepoznat po svojim prirodnim lepotama, ali i brojnim sadržajima Zatibor je već decenijama ucrtan na mapi brojnih turista iz Evrope i sveta.

"Kamp Zlatibor se sastoji od 50 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara. Zadovoljava standarde za tri zvezdice. Smešten je pored magistralnog puta Beograd – Crnogorsko primorje i udaljen jen 230km od Beograda, 240km od Podgorice i 185km od Sarajeva", kažu za RINU u Turističkoj organizaciji.

Prošle sezone zapažen je veći broj individualnih poseta, dok su kamp posetile i organizovane grupe. Tradicionalno, najveći broj organizovanih grupa u kamp „Zlatibor“ stiglo je iz Holandije, dok su kamp već tradicionalno posetili i gosti iz Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije. Takođe na nemačkom tržištu beležimo rast i u smislu dolaska novih posetilaca kampa, ali i u smislu povratka starih gostiju, ističe Turistička organizacija Zlatibor, u kojoj se nadaju da će ove godine biti rekordna poseta kampu.

"Svaka parcela ima priključke za vodu i struju, a obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom. Pored kamp jedinica, gostima su na raspolaganju i 22 ležaja u 10 soba. Svi sadržaji su prilagođeni osobama sa posebnim potrebama", dodaju u TO Zlatibor.

Dodaju za kraj da su cene u kampu veoma pristojne, ali zavise od toga šta ko od kampera želi da ima u kampu, od broja osoba, da li je u pitanju kamp prikolica ili auto-kuća.

Podeli: