Apple kupuje vaš Android telefon i daje vam iPhone

Iz Applea su došli na ideju da otkupe Android telefone od korisnika i u zamenu im daju poklon karticu koju mogu da zamene za iPhone ili iPad uređaj.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

14:50

Default images
Beta / AP Photo/Alexander F. Yuan / The Hershey Company

Kompanija je i ranije imala sličnu akciju ali u okviru sopstvenih proizvoda, međutim, sada su je proširili i na telefone i kompjutere drugih proizvođača.

Ova akcija će biti dostupna korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i u nekim delovima Evrope i Amerike.

Kupci će moći da odnesu svoj telefon ili kompjuter u neku Apple prodavnicu gde će odmah proceniti njihovu vrednost na osnovu koje će i dobiti poklon karticu sa kojom odmah mogu da kupe neki od Apple uređaja.

Program “reciklaže” će imati i neka pravila.

Telefon koji neko želi da proda treba da bude u dobrom stanju, a osoba koja ga prodaje mora da bude starija od 18 godina.

Pre nego što krenu u prodavnicu, kupci mogu da provere da li njihovi uređaji ispunjavaju tražene uslove tako što će posetiti Appleov sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: