Netflix je u Srbiji

CEO kompanije Netflix Rid Hejstings večeras je saopštio da je ovu streaming mrežu od danas moguće pratiti u 130 zemalja, među kojima je i Srbija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 06.01.2016.

19:41

Netflix je u Srbiji

To znači da će Netflix utrostručiti broj zemalja u kojima je moguće pratiti njihove sadržaje. Rid Hejstings je povodom toga rekao:

„Svedoci smo rođenja nove globalne internet TV mreže. Od danas, Netflix je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola. To znači da će gledaoci širom sveta moći u isto vreme da prate serije i filmove na našem kanalu, i to bez čekanja, kao što je to bio slučaj do sad. Uz pomoć interneta, dajemo moć potrošačima širom sveta da sami odlučuju šta će, kada i putem kog uređaja gledati.“

Iz Netflixa kažu da ova platforma neće biti dostupna na Krimu, u Severnoj Koreji i Siriji, zbog američkih sankcija tim zemljama. Najpoznatije serije kao što su „House of Cards“ i „Orange is the New Black“, neće biti emitovane samo u onim zemljama u kojima Netflix ne poseduje prava na njihovo prikazivanje.

Neke od zemalja u kojima Netflix od danas dostupan su Rusija, Indija, ali i Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

271 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: