Samsungov novi pametni sat već u prodaji

Samsung Gear S2 od sada je dostupan za narudžbe.

Tehnopolis

Izvor: Dnevnik.hr

Subota, 03.10.2015.

08:40

Default images
Foto: YouTube Screenshot

U proizvodnji su dve verzije ovog sata, koji funkcioniše na osnovu Tizen OS, ali je kompatibilan sa bilo kojim uređajem s operativnim sistemom Android 4.4 ili novijim.

Takođe, Samsung je najavio da će kasnije ove godine lansirati i LTE verziju, koja će moći da radi potpuno samostalno, bez potrebe za “uparivanjem” s bilo kojim uređajem. Usput, Samsung je obećao da će za Tizen OS producirati “više od hiljadu aplikacija”…

Novi pametni sat iz Samsunga dolazi u dve varijante: Samsung Gear S2 Silver, koji možete kupiti za 349,99 američkih dolara i Samsung Gear S2 classic Black koji košta 399,99 dolara.

Skuplji “crni” model je “na liniji” klasike koju proizvođači pametnih satova sve više potenciraju. Više o mogućnostima pogledajte u priloženom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: