Tehnopolis

Subota, 28.01.2023.

11:00

Novi detalji o Samsungovom pristupačnom Galaxy A54 5G telefonu

Iako su neki izveštaji ukazivali na to da bi Samsung Galaxy A54 5G mogao biti predstavljen ovog meseca, to se ipak neće desiti. Međutim, predstavljanje ovog telefona veoma je blizu, a najnoviji detalji odnose se na bateriju i punjenje.

Izvor: Bajtbox

Default images

Američki FCC ovih dana je sertifikovao Samsung Galaxy A54 5G. Telefon stiže s brojem modela SM-A546E i ima bateriju kapaciteta 4905 mAh. Ovaj kapacitet će verovatno u reklamnim materijalima biti zaokružen na 5000 mAh.

Sertifikat otkriva da će se telefon puniti Samsung EP-TA800 punjačem, što znači da će podržavati 25W brzo punjenje.

Pored tih informacija, Galaxy A54 5G prošao je i Geekbench test, a tom prilikom je otkriveno da će telefon pokretati Samsungovim Exynos 1380 čipom, koji će stići sa najmanje 6GB RAM-a. Iz kutije će se telefon isporučiti sa Androidom 13 i Samsungovim One UI 5.0 interfejsom.

Nedavno su renderi otkrili da Samsung Galaxy A54 5G ima Infinity-O ekran, što znači ekran s rupicom u kojoj se nalazi prednja kamera sa senzorom od 32MP. Telefon bi trebalo da bude opremljen Super AMOLED ekranom veličine 6,4 inča, Full HD+ rezolucije sa stopom osvežavanja od 120 Hz.

Na poleđini telefona trebalo bi da se nađe glavni senzor kamere od 50 MP. Pored njega, tu će još biti ultraširoki senzor od 12 MP i makro senzor od 5 MP.

Ako je suditi po nedavnim izveštajima, ovo će tokom ove godine biti najskuplji Samsungov telefon iz srednjeg segmenta, s obzirom na to da verovatno neće stići Samsung Galaxy A74. Ostaje misterija da li će Samsung predstaviti Galaxy S22 FE model.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: