Nepristojna ponuda za atraktivnu ćerku Šona Pena

Lepa ćerka glumca Šona Pena i njegove bivše supruge Robin Rajt dobila je nepristojnu ponudu. Sve što treba da uradi jeste da se razgoliti za naslovnicu čuvenog "Plejboja", a zauzvrat će dobiti pozamašnu svotu novca.

Izvor: B92

Utorak, 11.03.2014.

11:34

Default images

Lepa Šonova ćerka Dilan Pen se, inače, bavi manekenstvom i već je uveliko, sa svoje dvadeset i dve godine, poznata u svetu mode. Sada bismo mogli da je vidimo na naslovnici jednog od najprestižnijih časopisa na svetu.

Kako pišu strani mediji, mlada Dilan je dobila ponudu od 150 000 dolara. Iako je već pozirala za brojne časopise, ostaje da vidimo da li će je ova svota novca ubediti da skine odeću sa sebe i slika se za "Plejboj".

Što se ljubavnog života tiče, ova mlada lepotica je dovođena u vezu sa glumcem Robertom Patinsonom, popularnim vampirom iz "Sumrak sage", baš u vreme kada je prekinuo vezu sa koleginicom iz istoimenog filma Kristen Stjuart.

Foto. Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: