Džajić prebačen na VMA

Izvor: B92, Beta

Sreda, 23.04.2008.

19:52

Default images

Bivši sportski direktor i predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić prebačen je iz Centralnog zatvora na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu zbog zdravstvenih problema. Njegov advokat Milan Vujin rekao je da još uvek nema precizne informacije, ali da pretpostavlja da je u pitanju problem sa leđima.

"Tačno je da je Džajić prebačen na VMA, ali ja sam malopre doputovao iz Podgorice i ne znam kakvi su tačno zdravstveni problemi. Verovatno su u pitanju leđa, ali još nemam precizne informacije", rekao je agenciji Beta njegov advokat Milan Vujin.

Džajić, bivši generalni sekretar "crveno-belih" Vladimir Cvetković i bivši sekretar kluba Miloš Marinkovića uhapšeni su 5. februara zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj u Zvezdi i na transferu Gorana Drulića u Saragosu protivpravno prisvojili više od šest miliona evra.

Istraga je kasnije proširena i na transfere Zorana Njeguša u Atletiko Madrid, Nemanje Vidića u moskovski Spartak i Perice Ognjenovića u madridski Real.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: