Četvrtak, 30.11.2023.

12:00

Niko nikad nije igrao kao Jokić – jedini u poslednjih 40 sezona VIDEO

Nikola Jokić odigrao je još jednu istorijsku utakmicu u NBA ligi.

Izvor: B92

Niko nikad nije igrao kao Jokiæ – jedini u poslednjih 40 sezona VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

Pera Ždera

pre 7 meseci

Stil igre Davida Robinsona,trcanje u tranziciji,mid range sutevi,3x fizicki spremniji od Jokica a kazu ne bi branio trojke a vepar moze da ih brani,najgori defanzivac ikada uz Nurkica i Zubca kome je Deandre Jordan ubacio 20+ i uhvatio 13 skokova. Hakeem Olajuwon obucavao Lebrona ovog sto sa 38 pravi decu "superiornim mladim igracim",a sad trenutno obucava Senguna,besprekoran footwork,fadeaway,skok sut,trcanje,fizicki u boljoj formi od svakog centra u ligi,za Ceta Holmgrena stripovski lik. Big Dizel Shaq,sa 40kg vise igrao i 2011 u ligi u danima Orlanda trcanje kao brzo voz,sjajna igra na postu,spin,roling,brzi,jaci i veci Janis,3x brzi od Jokica sto moze i da se proveri posto je Shaqu izmereno malo sporije vreme od Lebrona. Patrik Ewing fantastican skok sut,fadeaway,laksi od Embida ali ovaj moze da brani trojku a Ewing ne moze jer je teski centar?? Prajm Sabonis pre povreda trcao terenom kao gazela,duplo jaci i brzi od svog sina koji ima 33 tripl dablova a sad zamislite kada su Zubac i Nurkic startni centri danas sta bi radio prajm Sabonis. Lik rece da Danakan nije trcao kontre sam a ja ti predlazen da pregledas Utah Jazz 90s highlights gde ces videti jednog Antoine Cara kako sam trci kontru i kuca a vi laici pominjete sampione. Kucaj Hakeem game6 vs Spurs i zaplakaces kad se uveris koliko si glup i kako se Hakeem krece naspram Jokica.
(vince carter, 30. novembar 2023 16:38)

NEVEROVATNA kolicina gluposti i povrsnosti posmatranja kosarke. Ne znam odakle bih poceo tako da necu niotkud :) Besmisleno je. "Slep kod ociju", dzabe...

Pera Ždera

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Aj zanemaricemo ovo oko konkurencije. Toliko je kontra argumenata za ovu glupost al me iskreno mrzi, dzabe je... ne zelis da gledas objektivno :)

Osvrnucu se na Embiida... Kosarka NIJE 1 na 1 sport vec timska igra a Jokic je timski najbolji kosarkas planete a mozda na kraju karijere i u istoriji (uticaj na tim). PER brojevi su mu vec SAMO u drustvu Dzordana i LeBrona!!

DAKLE, cak i da je Embiid najdominantnije nadigrao Jokica tada (a nije - poluvreme je tada pripalo Jokicu dok je Kamerunac duel dobio zbirno) to je jedna utakmica i njih dvojica se u sezoni mogu sresti dva puta (ako Embiid ne izbegne)! U prevodu, kakve ta jedna partija ima veze sa sezonom, uspehom njegovoh tima, uspesnoscu CELE sezone, sta je doprinela u siroj slici??? Dal je taj duel doneo prsten, uspesan nastup u POFFu??? NIJE!

Nasuprot njega, Jokic je osvojio prsten sa svojim timom, kao najbolji igrac istog, ekstremno timski orijentisan sa jednom od najboljih kosarkaskih poff predstava ikada (mozda i najbolja)! Prosto i jednostavno...

Kome se gleda 1 na 1 neka gleda AND1 na YTjubu. Sto se KOSARKE tice, kao timske igre, neka Embiid dobije svaki medjusobni duel protiv Nikole dok "debeli" osvaja prstenje i vodi tim do pobeda kad je najbitnije i najteze :)

werod

pre 7 meseci

veliki sam fan Jokica, ustajem da ga gledam, ali kazem, jos nije medju top 10 centara svih vremena u NBA. Ako osvoji titulu ove sezone vjerovatno ulazi u 10. sto se tice 90tih i zlatne ere centara, Jokica bi zbog brzine mogli cuvati mnogi a Robinson, Olajdzuvon, Sejkil i jos po neko bi zbog snage i brzine dominirali protiv njega.

vince carter

pre 7 meseci

Stil igre Davida Robinsona,trcanje u tranziciji,mid range sutevi,3x fizicki spremniji od Jokica a kazu ne bi branio trojke a vepar moze da ih brani,najgori defanzivac ikada uz Nurkica i Zubca kome je Deandre Jordan ubacio 20+ i uhvatio 13 skokova. Hakeem Olajuwon obucavao Lebrona ovog sto sa 38 pravi decu "superiornim mladim igracim",a sad trenutno obucava Senguna,besprekoran footwork,fadeaway,skok sut,trcanje,fizicki u boljoj formi od svakog centra u ligi,za Ceta Holmgrena stripovski lik. Big Dizel Shaq,sa 40kg vise igrao i 2011 u ligi u danima Orlanda trcanje kao brzo voz,sjajna igra na postu,spin,roling,brzi,jaci i veci Janis,3x brzi od Jokica sto moze i da se proveri posto je Shaqu izmereno malo sporije vreme od Lebrona. Patrik Ewing fantastican skok sut,fadeaway,laksi od Embida ali ovaj moze da brani trojku a Ewing ne moze jer je teski centar😂🙈 Prajm Sabonis pre povreda trcao terenom kao gazela,duplo jaci i brzi od svog sina koji ima 33 tripl dablova a sad zamislite kada su Zubac i Nurkic startni centri danas sta bi radio prajm Sabonis. Lik rece da Danakan nije trcao kontre sam a ja ti predlazen da pregledas Utah Jazz 90s highlights gde ces videti jednog Antoine Cara kako sam trci kontru i kuca a vi laici pominjete sampione. Kucaj Hakeem game6 vs Spurs i zaplakaces kad se uveris koliko si glup i kako se Hakeem krece naspram Jokica.

Sale

pre 7 meseci

Da vam to slučajno ne govori da je ovo najgori NBA ikada? Ne, samo zato što je Srbin u pitanju. Da je Hrvat, drugu bismo pesmu ovde slušali.
(Mikii, 30. novembar 2023 13:06)

A je li hrvatskim košarkašima zabranjeno da postižu tripldabl?

DraganBorca

pre 7 meseci

Nivo talenta u NBA je neverovatan. I medju tom gomilom ubitacnih igrača Džoni najbolji. Ludilo.

Čet Holmgren lupi blokadu ispod kosa a onda kao gazela istrči kontru i spuca trojku sa 8 metara i sve ih je više i više takvih.

NBA je video igrica i smešna su svaka poređenja sa igračima od pre. Retko i atletski moćna krila mogu braniti pik Jokica i Mareja a kamoli teški centri koji prosto nemaju sa svojom težinom brze lateralne kretnje. Svaki sport je evoluirao zbog velikog progresa medicine, taktike, trenaznog procesa itd. Efikasan pik ili pop se jako teško brani i iluzorno je pričati kako današnji centri nisu kao oni nekada. Pa čak i puno puta osporavani Gober ima bolji rad nogu kada brani pik nego bilo koji centar iz davnasnjih vremena. Zbog svestranosti talenta igra se rasirila po celom terenu a igrači u sekundi procesuiraju situaciju. Dovoljno je videti kako u sekundi Denverovi protivnici ostave Gordona samog na trojci a skupe na ostale jer im pomoćni treneri pre utakmice sve detalje serviraju. Svaki defekt protivnika se exploatise do maximuma. Ali je igra postala toliko brza i naporna oko trčanja da je jako teško pratiti taj tempo u 82.utakmice.

Zato je Jokic i čudo što je pored takvih fizičkih zveri najkonstantniji sa igrama. Ima puno igrača koji mogu zatrpati kos par utakmica ali jako malo koji mogu držati taj nivo stalno a samo Jokic drži neverovatan nivo konstantnosti već godinama.

Mare

pre 7 meseci

Jednastavno ukucas Tim Duncan playing point guard i uveris se kako sam trci kontru i uveris se koliki si nepoznavalac. Ako Garneta,Webera,Pau Gasola nisi video da to rade onda nemamo sta da polemisemo. Zapravo ako ista znas o kosarci znaces da su Shaq,Robinson,Hakeem,Ewing sami trcali kontre,Shaq i Robinson samo imaju brda takvih klipova. Koliko samo mozes da budes plitak da izjavis kako Dankan,Hakeem ili Robinson koji su bar 15kg laksi od Jokica,Nurkica,Zubca nisu mogli sami da trce kontru a Jokic moze,sacuvaj nas i sakloni,pa dok Jokic nije poceo da igra dobro svi ste ovde pljuvali ovu Nba pogotovo centre i pljuvali ste po Lebronu a sada ste postali isti kao Lebronova sekta. Covek je potpuno u pravu da bi isto pisali da Jokic nastupa za Sloveniju.

vince carter

pre 7 meseci

Dok Jokic nije zaigrao u Nba,svima je ovde ovo bila najslabija kosarka i hejtovali su lebrona,a pogotovo centarske sto bi na osnovu Zubca,Lunija,Kapele,Lopeza,Alena,Nurkica,Valanciunasa,Gobera,Robinsona,Gaforda,Gibsona i sada trebalo da vazi,pa Deandre sa 35 godina u prvoj postavi 21,13,5...sta reci! To je vazilo i dok je Jokic igrao samo tada jos nisu nasi nacionalisti znali da ce postati dobar e otkad je tako u cilju velicanja istog,pljuju se sve starije generacije i velica Jokiceva konkurencija u prevodu Jokiceva sekta je postala ista kao Lebronova!

smeh

pre 7 meseci

@Црвена звезда 1913

Druže, te osobe o kojima pričaš su iskompleksirane osobe koje jedva čekaju da komšiji crkne krava. Valjda im je život očajan pa ne mogu da smisle osobe koje uspeju u životu.

marko

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Unistio ga Embid, ja ne znam koju ligu si ti gledao druze. Embid ga jeste nadigrao u jednoj utakmici sto je i normalno. U globalu Jokicu oteta MVP titula pa su se posle izvinjavali za to. Covek MVP finalabi uzeo titulu sa triple double ucinkom a to ovde pricas o nekoj dominaciji Embida, Embig klasican siledjija kao i Giannis, samo na snagu i misice mozga i inteligencije nigde. Svo koji pricaju kako nema konkurenciju na svojoj poziciji i kako je najlosija nba liga u poslednjih ne znam koliko godina su navikli na tu seljacku kosarku koja se svodi na daj meni loptu da ih izlaktam i zakucam. Talenta nigde.

Црвена звезда 1913

pre 7 meseci

Уопште ми нису јасни људи који покушавају да минимизирају резултате Јокића и Ђоковића.
Ова два човека су најуспешнији у послу којим се баве, Ђоковић је најуспешнији тенисер у историји тог спорта док је Јокић на добром путу да и он постане убелешен као један од најуспешнијих кошаркаша у историји најјачег кошаркашког такмичења.
Браво мајстори!
Капа доле!

Hjuston Dajnamo

pre 7 meseci

15 asistencija bez izgubljene lopte ???? !!!!
Svaka čast. To se retko, gotovo nikad ne dešava. Vrhunski ratio Ast/To je 2,5 i više, a to retko ko pravi u proseku na nivou sezone.

nesa

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Embid izbegava da igra meceve protiv Denvera, ne znam kad ga je tacno to urnisao. Treba da shvatis da je Jokic poseban igrac, koji nacin svoje igre menja u zavisnosti od protivnika. Svi ti teski centri iz 90ih ne bi mogli da ga isprate van reketa i on bi opet dao masu poena. A sto se tice brzine i snage, danas su igraci toliko fizicki jaki, da jedan krilni igrac moze da igra protiv centra. Pa Janis je krilni centar ako se zvanicno gleda pozicija, a on trci kontre sam. Da li mozes da zamislis recimo Tima Dankana da trci sam kontru? Meni se licno mnogo vise svidjaju centri od pre i smatram da Sekil nema konkurenciju, ali ne treba omalovazavati ovo sto Jokic radi. konkurencija je jaka, samo sto nije dovoljno da budes samo fizicki jak da bi bio centar

Milunka Malina

pre 7 meseci

@mikii Slazeem se. Evo i ova je najgora i pre nje sezona tadkoje i ona sezona pre nje i ona pre pre nje. U stvari evo zadnjih 7 sezona otkad je JOkic u NBA su najgore sezone ikada. Prosto ako ovako nastavi da igra to ce biti najgora dekada u istoriji NBA kosarke. Slazem se MIkii.

Mikii

pre 7 meseci

Da vam to slučajno ne govori da je ovo najgori NBA ikada? Ne, samo zato što je Srbin u pitanju. Da je Hrvat, drugu bismo pesmu ovde slušali.

Mare

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.

pokatoličeni Turčin Mario PAŠA_lić i njegov pokatoličeni turski brat Mario HEZO_nja

pre 7 meseci

Sve je to normalno, srpska genetika je unikalna, savršena za sport i nauku, najbolji sportisti sveta i najbolji naučnici sveta su Srbi, zamislite da na svetu ima 150 miliona Srba kao Nemaca na primer, pa koliko bi to bilo Tesli, Đokovića, Jokića ili Pupina?

Srbi su savršeni za košarku, visok i natprosečan rast, super-snažan skelet, vrlodobra muskulatura, visprenost, brzina i inteligencija, sve suprotno od onoga što su pokatoličeni Turci hrvati, a kad na to još dodate arijevsku boju kože visokog, snažnog i pametnog Jokića, sa
indo-pakistanskim tenom patuljastog, slabašnog i mentalno limitiranog hrvata Joška Gvardiola, jasno vam je zašto pokatoličeni Turci hrvati toliko mrze i zavide Srbima na genetskoj superiornosti, mi ne samo da smo dve rezličite nacije, nego smo i dve različite rase!

Marko

pre 7 meseci

Još jedan zanimljiv podatak. Nikola sada ima 112 učinaka trostruko-dvostruko u dresu Denvera – svi ostali igrači u klupskoj istoriji su skupili ukupno 74 takve utakmice. A u Denveru je igrao i Fet Liver, koji je i dalje na viskom jedanaestom mestu na večitoj listi, i sve svoje „tripl-dablove“ je zabeležio upravo kao igrač Nagetsa.

Marko

pre 7 meseci

Još jedan zanimljiv podatak. Nikola sada ima 112 učinaka trostruko-dvostruko u dresu Denvera – svi ostali igrači u klupskoj istoriji su skupili ukupno 74 takve utakmice. A u Denveru je igrao i Fet Liver, koji je i dalje na viskom jedanaestom mestu na večitoj listi, i sve svoje „tripl-dablove“ je zabeležio upravo kao igrač Nagetsa.

Црвена звезда 1913

pre 7 meseci

Уопште ми нису јасни људи који покушавају да минимизирају резултате Јокића и Ђоковића.
Ова два човека су најуспешнији у послу којим се баве, Ђоковић је најуспешнији тенисер у историји тог спорта док је Јокић на добром путу да и он постане убелешен као један од најуспешнијих кошаркаша у историји најјачег кошаркашког такмичења.
Браво мајстори!
Капа доле!

Milunka Malina

pre 7 meseci

@mikii Slazeem se. Evo i ova je najgora i pre nje sezona tadkoje i ona sezona pre nje i ona pre pre nje. U stvari evo zadnjih 7 sezona otkad je JOkic u NBA su najgore sezone ikada. Prosto ako ovako nastavi da igra to ce biti najgora dekada u istoriji NBA kosarke. Slazem se MIkii.

marko

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Unistio ga Embid, ja ne znam koju ligu si ti gledao druze. Embid ga jeste nadigrao u jednoj utakmici sto je i normalno. U globalu Jokicu oteta MVP titula pa su se posle izvinjavali za to. Covek MVP finalabi uzeo titulu sa triple double ucinkom a to ovde pricas o nekoj dominaciji Embida, Embig klasican siledjija kao i Giannis, samo na snagu i misice mozga i inteligencije nigde. Svo koji pricaju kako nema konkurenciju na svojoj poziciji i kako je najlosija nba liga u poslednjih ne znam koliko godina su navikli na tu seljacku kosarku koja se svodi na daj meni loptu da ih izlaktam i zakucam. Talenta nigde.

Hjuston Dajnamo

pre 7 meseci

15 asistencija bez izgubljene lopte ???? !!!!
Svaka čast. To se retko, gotovo nikad ne dešava. Vrhunski ratio Ast/To je 2,5 i više, a to retko ko pravi u proseku na nivou sezone.

DraganBorca

pre 7 meseci

Nivo talenta u NBA je neverovatan. I medju tom gomilom ubitacnih igrača Džoni najbolji. Ludilo.

Čet Holmgren lupi blokadu ispod kosa a onda kao gazela istrči kontru i spuca trojku sa 8 metara i sve ih je više i više takvih.

NBA je video igrica i smešna su svaka poređenja sa igračima od pre. Retko i atletski moćna krila mogu braniti pik Jokica i Mareja a kamoli teški centri koji prosto nemaju sa svojom težinom brze lateralne kretnje. Svaki sport je evoluirao zbog velikog progresa medicine, taktike, trenaznog procesa itd. Efikasan pik ili pop se jako teško brani i iluzorno je pričati kako današnji centri nisu kao oni nekada. Pa čak i puno puta osporavani Gober ima bolji rad nogu kada brani pik nego bilo koji centar iz davnasnjih vremena. Zbog svestranosti talenta igra se rasirila po celom terenu a igrači u sekundi procesuiraju situaciju. Dovoljno je videti kako u sekundi Denverovi protivnici ostave Gordona samog na trojci a skupe na ostale jer im pomoćni treneri pre utakmice sve detalje serviraju. Svaki defekt protivnika se exploatise do maximuma. Ali je igra postala toliko brza i naporna oko trčanja da je jako teško pratiti taj tempo u 82.utakmice.

Zato je Jokic i čudo što je pored takvih fizičkih zveri najkonstantniji sa igrama. Ima puno igrača koji mogu zatrpati kos par utakmica ali jako malo koji mogu držati taj nivo stalno a samo Jokic drži neverovatan nivo konstantnosti već godinama.

pokatoličeni Turčin Mario PAŠA_lić i njegov pokatoličeni turski brat Mario HEZO_nja

pre 7 meseci

Sve je to normalno, srpska genetika je unikalna, savršena za sport i nauku, najbolji sportisti sveta i najbolji naučnici sveta su Srbi, zamislite da na svetu ima 150 miliona Srba kao Nemaca na primer, pa koliko bi to bilo Tesli, Đokovića, Jokića ili Pupina?

Srbi su savršeni za košarku, visok i natprosečan rast, super-snažan skelet, vrlodobra muskulatura, visprenost, brzina i inteligencija, sve suprotno od onoga što su pokatoličeni Turci hrvati, a kad na to još dodate arijevsku boju kože visokog, snažnog i pametnog Jokića, sa
indo-pakistanskim tenom patuljastog, slabašnog i mentalno limitiranog hrvata Joška Gvardiola, jasno vam je zašto pokatoličeni Turci hrvati toliko mrze i zavide Srbima na genetskoj superiornosti, mi ne samo da smo dve rezličite nacije, nego smo i dve različite rase!

Sale

pre 7 meseci

Da vam to slučajno ne govori da je ovo najgori NBA ikada? Ne, samo zato što je Srbin u pitanju. Da je Hrvat, drugu bismo pesmu ovde slušali.
(Mikii, 30. novembar 2023 13:06)

A je li hrvatskim košarkašima zabranjeno da postižu tripldabl?

nesa

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Embid izbegava da igra meceve protiv Denvera, ne znam kad ga je tacno to urnisao. Treba da shvatis da je Jokic poseban igrac, koji nacin svoje igre menja u zavisnosti od protivnika. Svi ti teski centri iz 90ih ne bi mogli da ga isprate van reketa i on bi opet dao masu poena. A sto se tice brzine i snage, danas su igraci toliko fizicki jaki, da jedan krilni igrac moze da igra protiv centra. Pa Janis je krilni centar ako se zvanicno gleda pozicija, a on trci kontre sam. Da li mozes da zamislis recimo Tima Dankana da trci sam kontru? Meni se licno mnogo vise svidjaju centri od pre i smatram da Sekil nema konkurenciju, ali ne treba omalovazavati ovo sto Jokic radi. konkurencija je jaka, samo sto nije dovoljno da budes samo fizicki jak da bi bio centar

smeh

pre 7 meseci

@Црвена звезда 1913

Druže, te osobe o kojima pričaš su iskompleksirane osobe koje jedva čekaju da komšiji crkne krava. Valjda im je život očajan pa ne mogu da smisle osobe koje uspeju u životu.

Pera Ždera

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Aj zanemaricemo ovo oko konkurencije. Toliko je kontra argumenata za ovu glupost al me iskreno mrzi, dzabe je... ne zelis da gledas objektivno :)

Osvrnucu se na Embiida... Kosarka NIJE 1 na 1 sport vec timska igra a Jokic je timski najbolji kosarkas planete a mozda na kraju karijere i u istoriji (uticaj na tim). PER brojevi su mu vec SAMO u drustvu Dzordana i LeBrona!!

DAKLE, cak i da je Embiid najdominantnije nadigrao Jokica tada (a nije - poluvreme je tada pripalo Jokicu dok je Kamerunac duel dobio zbirno) to je jedna utakmica i njih dvojica se u sezoni mogu sresti dva puta (ako Embiid ne izbegne)! U prevodu, kakve ta jedna partija ima veze sa sezonom, uspehom njegovoh tima, uspesnoscu CELE sezone, sta je doprinela u siroj slici??? Dal je taj duel doneo prsten, uspesan nastup u POFFu??? NIJE!

Nasuprot njega, Jokic je osvojio prsten sa svojim timom, kao najbolji igrac istog, ekstremno timski orijentisan sa jednom od najboljih kosarkaskih poff predstava ikada (mozda i najbolja)! Prosto i jednostavno...

Kome se gleda 1 na 1 neka gleda AND1 na YTjubu. Sto se KOSARKE tice, kao timske igre, neka Embiid dobije svaki medjusobni duel protiv Nikole dok "debeli" osvaja prstenje i vodi tim do pobeda kad je najbitnije i najteze :)

Mikii

pre 7 meseci

Da vam to slučajno ne govori da je ovo najgori NBA ikada? Ne, samo zato što je Srbin u pitanju. Da je Hrvat, drugu bismo pesmu ovde slušali.

Pera Ždera

pre 7 meseci

Stil igre Davida Robinsona,trcanje u tranziciji,mid range sutevi,3x fizicki spremniji od Jokica a kazu ne bi branio trojke a vepar moze da ih brani,najgori defanzivac ikada uz Nurkica i Zubca kome je Deandre Jordan ubacio 20+ i uhvatio 13 skokova. Hakeem Olajuwon obucavao Lebrona ovog sto sa 38 pravi decu "superiornim mladim igracim",a sad trenutno obucava Senguna,besprekoran footwork,fadeaway,skok sut,trcanje,fizicki u boljoj formi od svakog centra u ligi,za Ceta Holmgrena stripovski lik. Big Dizel Shaq,sa 40kg vise igrao i 2011 u ligi u danima Orlanda trcanje kao brzo voz,sjajna igra na postu,spin,roling,brzi,jaci i veci Janis,3x brzi od Jokica sto moze i da se proveri posto je Shaqu izmereno malo sporije vreme od Lebrona. Patrik Ewing fantastican skok sut,fadeaway,laksi od Embida ali ovaj moze da brani trojku a Ewing ne moze jer je teski centar?? Prajm Sabonis pre povreda trcao terenom kao gazela,duplo jaci i brzi od svog sina koji ima 33 tripl dablova a sad zamislite kada su Zubac i Nurkic startni centri danas sta bi radio prajm Sabonis. Lik rece da Danakan nije trcao kontre sam a ja ti predlazen da pregledas Utah Jazz 90s highlights gde ces videti jednog Antoine Cara kako sam trci kontru i kuca a vi laici pominjete sampione. Kucaj Hakeem game6 vs Spurs i zaplakaces kad se uveris koliko si glup i kako se Hakeem krece naspram Jokica.
(vince carter, 30. novembar 2023 16:38)

NEVEROVATNA kolicina gluposti i povrsnosti posmatranja kosarke. Ne znam odakle bih poceo tako da necu niotkud :) Besmisleno je. "Slep kod ociju", dzabe...

Mare

pre 7 meseci

Jednastavno ukucas Tim Duncan playing point guard i uveris se kako sam trci kontru i uveris se koliki si nepoznavalac. Ako Garneta,Webera,Pau Gasola nisi video da to rade onda nemamo sta da polemisemo. Zapravo ako ista znas o kosarci znaces da su Shaq,Robinson,Hakeem,Ewing sami trcali kontre,Shaq i Robinson samo imaju brda takvih klipova. Koliko samo mozes da budes plitak da izjavis kako Dankan,Hakeem ili Robinson koji su bar 15kg laksi od Jokica,Nurkica,Zubca nisu mogli sami da trce kontru a Jokic moze,sacuvaj nas i sakloni,pa dok Jokic nije poceo da igra dobro svi ste ovde pljuvali ovu Nba pogotovo centre i pljuvali ste po Lebronu a sada ste postali isti kao Lebronova sekta. Covek je potpuno u pravu da bi isto pisali da Jokic nastupa za Sloveniju.

vince carter

pre 7 meseci

Stil igre Davida Robinsona,trcanje u tranziciji,mid range sutevi,3x fizicki spremniji od Jokica a kazu ne bi branio trojke a vepar moze da ih brani,najgori defanzivac ikada uz Nurkica i Zubca kome je Deandre Jordan ubacio 20+ i uhvatio 13 skokova. Hakeem Olajuwon obucavao Lebrona ovog sto sa 38 pravi decu "superiornim mladim igracim",a sad trenutno obucava Senguna,besprekoran footwork,fadeaway,skok sut,trcanje,fizicki u boljoj formi od svakog centra u ligi,za Ceta Holmgrena stripovski lik. Big Dizel Shaq,sa 40kg vise igrao i 2011 u ligi u danima Orlanda trcanje kao brzo voz,sjajna igra na postu,spin,roling,brzi,jaci i veci Janis,3x brzi od Jokica sto moze i da se proveri posto je Shaqu izmereno malo sporije vreme od Lebrona. Patrik Ewing fantastican skok sut,fadeaway,laksi od Embida ali ovaj moze da brani trojku a Ewing ne moze jer je teski centar😂🙈 Prajm Sabonis pre povreda trcao terenom kao gazela,duplo jaci i brzi od svog sina koji ima 33 tripl dablova a sad zamislite kada su Zubac i Nurkic startni centri danas sta bi radio prajm Sabonis. Lik rece da Danakan nije trcao kontre sam a ja ti predlazen da pregledas Utah Jazz 90s highlights gde ces videti jednog Antoine Cara kako sam trci kontru i kuca a vi laici pominjete sampione. Kucaj Hakeem game6 vs Spurs i zaplakaces kad se uveris koliko si glup i kako se Hakeem krece naspram Jokica.

werod

pre 7 meseci

veliki sam fan Jokica, ustajem da ga gledam, ali kazem, jos nije medju top 10 centara svih vremena u NBA. Ako osvoji titulu ove sezone vjerovatno ulazi u 10. sto se tice 90tih i zlatne ere centara, Jokica bi zbog brzine mogli cuvati mnogi a Robinson, Olajdzuvon, Sejkil i jos po neko bi zbog snage i brzine dominirali protiv njega.

vince carter

pre 7 meseci

Dok Jokic nije zaigrao u Nba,svima je ovde ovo bila najslabija kosarka i hejtovali su lebrona,a pogotovo centarske sto bi na osnovu Zubca,Lunija,Kapele,Lopeza,Alena,Nurkica,Valanciunasa,Gobera,Robinsona,Gaforda,Gibsona i sada trebalo da vazi,pa Deandre sa 35 godina u prvoj postavi 21,13,5...sta reci! To je vazilo i dok je Jokic igrao samo tada jos nisu nasi nacionalisti znali da ce postati dobar e otkad je tako u cilju velicanja istog,pljuju se sve starije generacije i velica Jokiceva konkurencija u prevodu Jokiceva sekta je postala ista kao Lebronova!

Mare

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.

pokatoličeni Turčin Mario PAŠA_lić i njegov pokatoličeni turski brat Mario HEZO_nja

pre 7 meseci

Sve je to normalno, srpska genetika je unikalna, savršena za sport i nauku, najbolji sportisti sveta i najbolji naučnici sveta su Srbi, zamislite da na svetu ima 150 miliona Srba kao Nemaca na primer, pa koliko bi to bilo Tesli, Đokovića, Jokića ili Pupina?

Srbi su savršeni za košarku, visok i natprosečan rast, super-snažan skelet, vrlodobra muskulatura, visprenost, brzina i inteligencija, sve suprotno od onoga što su pokatoličeni Turci hrvati, a kad na to još dodate arijevsku boju kože visokog, snažnog i pametnog Jokića, sa
indo-pakistanskim tenom patuljastog, slabašnog i mentalno limitiranog hrvata Joška Gvardiola, jasno vam je zašto pokatoličeni Turci hrvati toliko mrze i zavide Srbima na genetskoj superiornosti, mi ne samo da smo dve rezličite nacije, nego smo i dve različite rase!

Mikii

pre 7 meseci

Da vam to slučajno ne govori da je ovo najgori NBA ikada? Ne, samo zato što je Srbin u pitanju. Da je Hrvat, drugu bismo pesmu ovde slušali.

Mare

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.

vince carter

pre 7 meseci

Dok Jokic nije zaigrao u Nba,svima je ovde ovo bila najslabija kosarka i hejtovali su lebrona,a pogotovo centarske sto bi na osnovu Zubca,Lunija,Kapele,Lopeza,Alena,Nurkica,Valanciunasa,Gobera,Robinsona,Gaforda,Gibsona i sada trebalo da vazi,pa Deandre sa 35 godina u prvoj postavi 21,13,5...sta reci! To je vazilo i dok je Jokic igrao samo tada jos nisu nasi nacionalisti znali da ce postati dobar e otkad je tako u cilju velicanja istog,pljuju se sve starije generacije i velica Jokiceva konkurencija u prevodu Jokiceva sekta je postala ista kao Lebronova!

vince carter

pre 7 meseci

Stil igre Davida Robinsona,trcanje u tranziciji,mid range sutevi,3x fizicki spremniji od Jokica a kazu ne bi branio trojke a vepar moze da ih brani,najgori defanzivac ikada uz Nurkica i Zubca kome je Deandre Jordan ubacio 20+ i uhvatio 13 skokova. Hakeem Olajuwon obucavao Lebrona ovog sto sa 38 pravi decu "superiornim mladim igracim",a sad trenutno obucava Senguna,besprekoran footwork,fadeaway,skok sut,trcanje,fizicki u boljoj formi od svakog centra u ligi,za Ceta Holmgrena stripovski lik. Big Dizel Shaq,sa 40kg vise igrao i 2011 u ligi u danima Orlanda trcanje kao brzo voz,sjajna igra na postu,spin,roling,brzi,jaci i veci Janis,3x brzi od Jokica sto moze i da se proveri posto je Shaqu izmereno malo sporije vreme od Lebrona. Patrik Ewing fantastican skok sut,fadeaway,laksi od Embida ali ovaj moze da brani trojku a Ewing ne moze jer je teski centar😂🙈 Prajm Sabonis pre povreda trcao terenom kao gazela,duplo jaci i brzi od svog sina koji ima 33 tripl dablova a sad zamislite kada su Zubac i Nurkic startni centri danas sta bi radio prajm Sabonis. Lik rece da Danakan nije trcao kontre sam a ja ti predlazen da pregledas Utah Jazz 90s highlights gde ces videti jednog Antoine Cara kako sam trci kontru i kuca a vi laici pominjete sampione. Kucaj Hakeem game6 vs Spurs i zaplakaces kad se uveris koliko si glup i kako se Hakeem krece naspram Jokica.

Mare

pre 7 meseci

Jednastavno ukucas Tim Duncan playing point guard i uveris se kako sam trci kontru i uveris se koliki si nepoznavalac. Ako Garneta,Webera,Pau Gasola nisi video da to rade onda nemamo sta da polemisemo. Zapravo ako ista znas o kosarci znaces da su Shaq,Robinson,Hakeem,Ewing sami trcali kontre,Shaq i Robinson samo imaju brda takvih klipova. Koliko samo mozes da budes plitak da izjavis kako Dankan,Hakeem ili Robinson koji su bar 15kg laksi od Jokica,Nurkica,Zubca nisu mogli sami da trce kontru a Jokic moze,sacuvaj nas i sakloni,pa dok Jokic nije poceo da igra dobro svi ste ovde pljuvali ovu Nba pogotovo centre i pljuvali ste po Lebronu a sada ste postali isti kao Lebronova sekta. Covek je potpuno u pravu da bi isto pisali da Jokic nastupa za Sloveniju.

werod

pre 7 meseci

veliki sam fan Jokica, ustajem da ga gledam, ali kazem, jos nije medju top 10 centara svih vremena u NBA. Ako osvoji titulu ove sezone vjerovatno ulazi u 10. sto se tice 90tih i zlatne ere centara, Jokica bi zbog brzine mogli cuvati mnogi a Robinson, Olajdzuvon, Sejkil i jos po neko bi zbog snage i brzine dominirali protiv njega.

Milunka Malina

pre 7 meseci

@mikii Slazeem se. Evo i ova je najgora i pre nje sezona tadkoje i ona sezona pre nje i ona pre pre nje. U stvari evo zadnjih 7 sezona otkad je JOkic u NBA su najgore sezone ikada. Prosto ako ovako nastavi da igra to ce biti najgora dekada u istoriji NBA kosarke. Slazem se MIkii.

Marko

pre 7 meseci

Još jedan zanimljiv podatak. Nikola sada ima 112 učinaka trostruko-dvostruko u dresu Denvera – svi ostali igrači u klupskoj istoriji su skupili ukupno 74 takve utakmice. A u Denveru je igrao i Fet Liver, koji je i dalje na viskom jedanaestom mestu na večitoj listi, i sve svoje „tripl-dablove“ je zabeležio upravo kao igrač Nagetsa.

DraganBorca

pre 7 meseci

Nivo talenta u NBA je neverovatan. I medju tom gomilom ubitacnih igrača Džoni najbolji. Ludilo.

Čet Holmgren lupi blokadu ispod kosa a onda kao gazela istrči kontru i spuca trojku sa 8 metara i sve ih je više i više takvih.

NBA je video igrica i smešna su svaka poređenja sa igračima od pre. Retko i atletski moćna krila mogu braniti pik Jokica i Mareja a kamoli teški centri koji prosto nemaju sa svojom težinom brze lateralne kretnje. Svaki sport je evoluirao zbog velikog progresa medicine, taktike, trenaznog procesa itd. Efikasan pik ili pop se jako teško brani i iluzorno je pričati kako današnji centri nisu kao oni nekada. Pa čak i puno puta osporavani Gober ima bolji rad nogu kada brani pik nego bilo koji centar iz davnasnjih vremena. Zbog svestranosti talenta igra se rasirila po celom terenu a igrači u sekundi procesuiraju situaciju. Dovoljno je videti kako u sekundi Denverovi protivnici ostave Gordona samog na trojci a skupe na ostale jer im pomoćni treneri pre utakmice sve detalje serviraju. Svaki defekt protivnika se exploatise do maximuma. Ali je igra postala toliko brza i naporna oko trčanja da je jako teško pratiti taj tempo u 82.utakmice.

Zato je Jokic i čudo što je pored takvih fizičkih zveri najkonstantniji sa igrama. Ima puno igrača koji mogu zatrpati kos par utakmica ali jako malo koji mogu držati taj nivo stalno a samo Jokic drži neverovatan nivo konstantnosti već godinama.

Pera Ždera

pre 7 meseci

Stil igre Davida Robinsona,trcanje u tranziciji,mid range sutevi,3x fizicki spremniji od Jokica a kazu ne bi branio trojke a vepar moze da ih brani,najgori defanzivac ikada uz Nurkica i Zubca kome je Deandre Jordan ubacio 20+ i uhvatio 13 skokova. Hakeem Olajuwon obucavao Lebrona ovog sto sa 38 pravi decu "superiornim mladim igracim",a sad trenutno obucava Senguna,besprekoran footwork,fadeaway,skok sut,trcanje,fizicki u boljoj formi od svakog centra u ligi,za Ceta Holmgrena stripovski lik. Big Dizel Shaq,sa 40kg vise igrao i 2011 u ligi u danima Orlanda trcanje kao brzo voz,sjajna igra na postu,spin,roling,brzi,jaci i veci Janis,3x brzi od Jokica sto moze i da se proveri posto je Shaqu izmereno malo sporije vreme od Lebrona. Patrik Ewing fantastican skok sut,fadeaway,laksi od Embida ali ovaj moze da brani trojku a Ewing ne moze jer je teski centar?? Prajm Sabonis pre povreda trcao terenom kao gazela,duplo jaci i brzi od svog sina koji ima 33 tripl dablova a sad zamislite kada su Zubac i Nurkic startni centri danas sta bi radio prajm Sabonis. Lik rece da Danakan nije trcao kontre sam a ja ti predlazen da pregledas Utah Jazz 90s highlights gde ces videti jednog Antoine Cara kako sam trci kontru i kuca a vi laici pominjete sampione. Kucaj Hakeem game6 vs Spurs i zaplakaces kad se uveris koliko si glup i kako se Hakeem krece naspram Jokica.
(vince carter, 30. novembar 2023 16:38)

NEVEROVATNA kolicina gluposti i povrsnosti posmatranja kosarke. Ne znam odakle bih poceo tako da necu niotkud :) Besmisleno je. "Slep kod ociju", dzabe...

marko

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Unistio ga Embid, ja ne znam koju ligu si ti gledao druze. Embid ga jeste nadigrao u jednoj utakmici sto je i normalno. U globalu Jokicu oteta MVP titula pa su se posle izvinjavali za to. Covek MVP finalabi uzeo titulu sa triple double ucinkom a to ovde pricas o nekoj dominaciji Embida, Embig klasican siledjija kao i Giannis, samo na snagu i misice mozga i inteligencije nigde. Svo koji pricaju kako nema konkurenciju na svojoj poziciji i kako je najlosija nba liga u poslednjih ne znam koliko godina su navikli na tu seljacku kosarku koja se svodi na daj meni loptu da ih izlaktam i zakucam. Talenta nigde.

nesa

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Embid izbegava da igra meceve protiv Denvera, ne znam kad ga je tacno to urnisao. Treba da shvatis da je Jokic poseban igrac, koji nacin svoje igre menja u zavisnosti od protivnika. Svi ti teski centri iz 90ih ne bi mogli da ga isprate van reketa i on bi opet dao masu poena. A sto se tice brzine i snage, danas su igraci toliko fizicki jaki, da jedan krilni igrac moze da igra protiv centra. Pa Janis je krilni centar ako se zvanicno gleda pozicija, a on trci kontre sam. Da li mozes da zamislis recimo Tima Dankana da trci sam kontru? Meni se licno mnogo vise svidjaju centri od pre i smatram da Sekil nema konkurenciju, ali ne treba omalovazavati ovo sto Jokic radi. konkurencija je jaka, samo sto nije dovoljno da budes samo fizicki jak da bi bio centar

Црвена звезда 1913

pre 7 meseci

Уопште ми нису јасни људи који покушавају да минимизирају резултате Јокића и Ђоковића.
Ова два човека су најуспешнији у послу којим се баве, Ђоковић је најуспешнији тенисер у историји тог спорта док је Јокић на добром путу да и он постане убелешен као један од најуспешнијих кошаркаша у историји најјачег кошаркашког такмичења.
Браво мајстори!
Капа доле!

smeh

pre 7 meseci

@Црвена звезда 1913

Druže, te osobe o kojima pričaš su iskompleksirane osobe koje jedva čekaju da komšiji crkne krava. Valjda im je život očajan pa ne mogu da smisle osobe koje uspeju u životu.

Pera Ždera

pre 7 meseci

Najbolji igrac u Nba ali protiv najgorih igraca i najsporijih u ligi Zubac,Nurkic,Jonas,Lopez,Dramond,Luni. Oni koji su brzi su jos uvek mladi i fizicki slabiji Sengun,Chet,Wemby. A tu si i neokretni Gober,Allen,Kapela. Jedina dobra konkurencija Jokicu je Embid koji je fizicki jaci od njega i zato ga je urnisao prosle sezone. Niko u ligi nema tako losu konkurenciju na svojoj poziciji,prozivaju se neki igraci iz proslosti,da ne nabrajam ove super centre,jedan Antonio Mcdays je za Ivicu Zubca i Nurkica licno Usain Bolt.
(Mare, 30. novembar 2023 13:25)

Aj zanemaricemo ovo oko konkurencije. Toliko je kontra argumenata za ovu glupost al me iskreno mrzi, dzabe je... ne zelis da gledas objektivno :)

Osvrnucu se na Embiida... Kosarka NIJE 1 na 1 sport vec timska igra a Jokic je timski najbolji kosarkas planete a mozda na kraju karijere i u istoriji (uticaj na tim). PER brojevi su mu vec SAMO u drustvu Dzordana i LeBrona!!

DAKLE, cak i da je Embiid najdominantnije nadigrao Jokica tada (a nije - poluvreme je tada pripalo Jokicu dok je Kamerunac duel dobio zbirno) to je jedna utakmica i njih dvojica se u sezoni mogu sresti dva puta (ako Embiid ne izbegne)! U prevodu, kakve ta jedna partija ima veze sa sezonom, uspehom njegovoh tima, uspesnoscu CELE sezone, sta je doprinela u siroj slici??? Dal je taj duel doneo prsten, uspesan nastup u POFFu??? NIJE!

Nasuprot njega, Jokic je osvojio prsten sa svojim timom, kao najbolji igrac istog, ekstremno timski orijentisan sa jednom od najboljih kosarkaskih poff predstava ikada (mozda i najbolja)! Prosto i jednostavno...

Kome se gleda 1 na 1 neka gleda AND1 na YTjubu. Sto se KOSARKE tice, kao timske igre, neka Embiid dobije svaki medjusobni duel protiv Nikole dok "debeli" osvaja prstenje i vodi tim do pobeda kad je najbitnije i najteze :)

Hjuston Dajnamo

pre 7 meseci

15 asistencija bez izgubljene lopte ???? !!!!
Svaka čast. To se retko, gotovo nikad ne dešava. Vrhunski ratio Ast/To je 2,5 i više, a to retko ko pravi u proseku na nivou sezone.

Sale

pre 7 meseci

Da vam to slučajno ne govori da je ovo najgori NBA ikada? Ne, samo zato što je Srbin u pitanju. Da je Hrvat, drugu bismo pesmu ovde slušali.
(Mikii, 30. novembar 2023 13:06)

A je li hrvatskim košarkašima zabranjeno da postižu tripldabl?