Nova vest
Fudbal

Subota, 20.04.2019.

11:45

Krstajić: Kostić gazi po svome, Jović standardno dobar

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić u četvrtak je bio na tribinama stadiona u Frankfurtu gde je posmatrao meč Lige Evrope između Ajntrahta i Benfike.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Krstajić: Kostić gazi po svome, Jović standardno dobar
Foto: Starsport

Krstajić je u društvu Marka Pantelića posmatrao meč koji je Ajtraht dobio rezultatom 2:0 i u kojem su nastupila četiri srpska fudbalera.

U timu iz Frankfurta igrali su Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović, koji je teren napustio u 75. minutu, a sa druge strane Ljubomir Fejsa.

Selektor u izjavi za "Sportski žurnal" nije želeo da otkrije za koga je navijao.
"Ne bi bilo fer da kažem za koga sam navijao, na obe strane imam igrače.Za Srbe, skakako. Sedeli smo Pantelić i ja sa svim našim igračima. Videli smo se i pre i posle utakmice. Pozitivni su utisci. Mali Svilar je dobar momak, drago mi je što se Gaćinović vratio posle povrede i igrao je dobro, vidi se samopouzdanje. Filip Kostić gazi po svome i Jović je standardno dobar. Fejsa je bio dobar u defanzivi, ali uzalud kada ekipa nije funkcionisala", rekao je Krstajić.
Posebno je bio zadovoljan igrom Filipa Kostića, strelca vodećeg gola za Nemce.

"On celu sezonu igra odlično, posebno u Ligi Evrope. Šteta što nije mogao da igra protiv Nemačke i Portugalije jer je zaista u top formi. Pršti od samopouzdanja", zaključio je Krstajić.

Srbiju u junu očekuje nastavak u kvalifikacijama za Evro 2020. Naredni meč za bodove je 7. juna u Kijevu sa Ukrajinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu