Subota, 02.12.2023.

02:08

Nedovićev inat, Jagova "magija" i Mitrovićeva požrtvovanost presudile Efesu

Košarkaši Crvene zvezde su se žestoko borili i na kraju uspeli sa ubedljivom razlikom da savladaju Anadolu Efes – 97:83.

Izvor: Aleksandar Stajkovac

Nedoviæev inat, Jagova "magija" i Mitroviæeva požrtvovanost presudile Efesu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Demar Derozan

pre 7 meseci

Ok je pobeda, dobra i borbena igra Zvezde, ali nema potrebe dizati galamu oko igre pojedinaca. Zvezda je, cisto kosarkaski gledano, morala da dobije Efes usled skracene rotacije gostiju jer su im svi visoki igraci povredjeni - Plajs, Zizic i Elajdz Brajant, sto skokovi i pokazuju. Mitrovic je najbolji igrac Zvezde do sada, izneo je tekmu sinoc, uz svo uvazavanje drugih velikih imena.

Bole

pre 7 meseci

@nele

Potpuno se slazem. Mi igraca ni priblizno Nejpiru ne bismo mogli sad da nadjemo sada. Dakle, mora da se nadje nacin da se on aktivira i uvede u formu sto je pre moguce. U pocetku je divljao i glumio Dzordana, a onda je skroz potonuo kada je skapirao da to ne moze da prodje ni u timu ni kod navijaca i sad ne ume ni ono sto je mogao zmureci. Sad mu treba balans. Ne mozes na ovim prostorima da divljas i soliras i za mrvicu tako necega ti treba ogroman kredit koji si stekao, a on ga svakako nema. Svi znamo sta i koliko moze. Da je to igrac, sposoban i Realu da utrpa 30 poena bez problema. Ono sto mora da ukapira je da, kada te ide, pa brale cepaj kao Nedovic juce u 3/4 , nema problema. Ali kada te ne ide, budi racionalan, gazi u odbrani, ne trosi lopte i igraj za tim. To je to! Nema mnogo filozofije. Ali da nam treba, treba nam Nejpr na nivou koji je sam postavio u proslosti. Kad bi on i Gedraitis proradili, mnogo bi se lakse disalo u napadu i mnogo bi teze bilo protivnickoj odbrani kojoj je sada dovoljno da zaustavi 2-3 kljucna igraca i mi ne mozemo da se sastavimo.

srž problema

pre 7 meseci

to što su došli bez centarske linije, pa kako bi cz imala 17 skokova više i pola koševa dala ispod koša Efesa. To ne pominju
(Presudilo, 02. decembar 2023

a protiv partizana pre 7 dana su imali centarsku liniju?

Bocko

pre 7 meseci

Utakmicu je prelomila teh. greška Nedoviću, posle čega se publika razjarila , stvorivši pakao u hali, a Nedović praktično sam preokrenuo rezultat. Uz odlične Mitra, Jaga i Bolombaja ( kome BiH se izvinio, jer sam mu se i ja podsmevao) i solidnih Tea i Dedu, to je bilo dovoljno za pobedu. Naravno i odbrana Lazića i Lazarevića. Čak su ovog puta i Nejpir i Tobi manje kanalili ekipu ( u tome ih je zamenio Rohas ). Pobeda koja hrabri.

Piccini

pre 7 meseci

Ono sto brine je da jedinu, unutrasnju igru u napadu imamo preko Mitra. Ponekad tu doprinesu po cetvrtinu, nejvise mozda poluvreme Bolomboj, Davidovac ili Tobi ali vrlo retko i vrlo malo. Lazic i Lazarevic su defanzivci i od njih svaki poen je pluscina. Hange nema dugo, Gidra mesec ipo ne moze da se sastavi. Simonovic i Ilic totalno nedorasli ovom nivou. Kuzmic… sta reci. Dakle sve se svodi na bekovsku liniju i Mitra. A i od te bekovske linije jedino Teo pruza kakvu, takvu konstantnost. Ajde i Jago se prkljucuje u poslednje vreme. Nedovic zatrpa, pa ga nema 5 utakmica, Sabaz u buli i iz koje nikako da krene da se cupa. Vrlo tanko. Drzi nas odbrana i to kad protivnik nema malo dominantnijeg centra. Ali sta je tu je. I dalje mislim da ovaj tim ima potencijala da bude dosta bolji, pre svega u sferi samopoizdanja, jer se vidi drasticna razlika kada im krene i kada ne. Nema vodje koji ume da smiri, jer Teo koliko god da ume da bude igrac koji povuce, po karakteru ne ume da umiri napad kada je potrebno. Nedovic kako ustane taj dan. A Sabaz… eh Sabaz.

Džoni

pre 7 meseci

nije slučajno sto nema pobede u gostima , tu se vidi slabosti tima koji je trebalo da bude pojacan
(ehhh, 02. decembar 2023 09:53)

Slažem se, ali na sve to dodaj i verovatno najgore suđenje koje Zvezda ima u EL čak i na svom parketu, a da ne pričamo u gostima? Znači Zvezda mora biti bar za 10 poena bolja od protivnika da bi na kraju ušli u neki egal? Jezivo je suđenje koje ima Zvezda i sad se posle pobede o tome ne priča, a baš bi trebalo da se potencira na tome posle pobede jer kad se izgubi svi su u fazonu sad se vade na sudije. Partizan ima možda i najbolje suđenje u celoj EL i to zbog Željka koji je nesporni autoritet i kod sudija i oni su nekoliko utakmica dobili da ne kažem na sudije, ali su imali vetar u leđa. Jedino u Atini protiv Olimpiakosa su imali sudije protiv sebe. Kakve tehničke se sude Zvezdi to je neviđeno, Mitroviću za kontakt sa sudijom??? Pa Nedoviću posle očiglednog prekršaja nad Bolombojem... Pa gaženje linije na dva predhodna meča i sl.

Petar P

pre 7 meseci

Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.
(Petar P, 2. decembar 2023 10:13)

Porucujes ljudima da gledaju sebe a ne komsijske komentare jer šatro nekog boli ova pobeda a pritom dodajes da ucinite sve da ih boli jos jace.

Kao prvo sam sebi protivrecis. Kao drugo ovaj poraz ce boleti manjinu grobara jer nemaju pametnija posla u životu. A sto se tice pobede svaka cast i navijanje je bilo fantasticno
(q42, 02. decembar 2023 10:42)

Kao prvo u mom komentaru i toj rečenici nema ničeg protivrečnog. Naprotiv. Osuđujem zlurade komentare koji su već pretvoreni u mržnju i pokušavam da to sprečim i pretim svim tim i takvim nazovi navijačima da ako nastave sa takvim komentarima da će ih Zvezda svojom dobrom igrom onda još više razočarati. Mislim, čitaj da bi razumeo a ne da pogrešno tumačiš.
Inače čestitke ovom prilikom za vašu pobedu koja je izvojevana velikom borbom i energijom koju ste ovaj put pokazali i u četvrtoj četvrtini. Ja se nikada nisam oglasio na komentarima tekstova o vašim utakmicama jer je to vaš prostor i u njemu trebate vi između sebe da komentarišete. Poštujem vašu privatnost pa bih zamolio za istu i sa vaše strane. Naravno, normalni komentari su poželjni i dozvoljeni, ali pošto je gomila užasnih i vođenih niskim pobudama ne želim tome da doprinosim, naročito kada su vaši prostori u pitanju. Nadam se da ti je sada sve jasnije.

nele

pre 7 meseci

Nejpira u ABA treba drzati po 40 min i cim napravimo nrku prednost od 15+ porna dati mu odresene ruke, nek igra kako hoce. Malo bezobrazno prema drugim igracima ali nam treba da se oslobodi i razigra. Jer ovako ne vidim neki napredak kod njega, jednostavno ne ide.

Presudilo

pre 7 meseci

je to što su došli bez centarske linije, pa kako bi cz imala 17 skokova više i pola koševa dala ispod koša Efesa. To ne pominju

zdravko

pre 7 meseci

Видим овде гробари кажу осакаћена Ефес па тај осакаћени Ефес игро против партизана па вам утрпо стоћку мани те се тога и код нас су повремено нејпир ханга Илић лак и Кузмић. Од играча Ефеса што су играли против партизана само Жижић недостаје и он нешта нарочито није одигро против партизана

ehhh

pre 7 meseci

7 igraca Efesa protiv 11 Zvezde..Efes je mogao da vraca u igru samo 2 igraca..Tim koji je osakacen povredama.. Normalno je da fizicki moraju da padnu u drugom poluvremenu , posebno u poslednjoj cetvrtini , sto je Zvezda iskoristila. Mislite o tome..
(ccc, 02. decembar 2023 10:16)

zato je 7 igraca Efesa pobedilo igokeu2

Kali the greek

pre 7 meseci

Opet ponavljam zvezda ne sme mnogo da kasni do nove godine

Od nove godine dolaze bolji dani
Ekipa ce se uigrati i krenuce i pobede u gostima

Dejan Zemun

pre 7 meseci

Nego gde nam je statisticar da nam da uvid u poene domacih igraca? Ako sam dobro izracunao KKP 16 Zvezda 53. Sad ce on to bolje ili ipak nece?

Лесото

pre 7 meseci

Док се Шабаз не упристоји,све и да се уопште упристоји,Јаго је тај који мора да игра све неизвесне завршнице.Па и на уштрб Теодосића који се у завршницама често погуби испуцавајући тројке из тешких позиција или губећи лопте.Јаго игра најрационалније у финишу од све тројице.Није џабе донио титулу Улму и није без разлога један од вођа своје репрезентације.Што је већи притисак то је он фокусиранији а самим тим прецизнији и конкретнији.Притом за разлику од Теодосића и Нејпира његова одбрана личи на нешто.Могао би и боље,није то баш квалитетна одбрана попут Кампацове али за поменуте је Лазић лично...

И сад се питам зашто побогу Сферопулос није убацио у игру Лазаревића прошли меч да чува Лоа.У ствари урадио је то у само једном нападу на крају полувремена.Задатак је био успешно обављен али да је Лазаревић то радио 25 минута Ло би максимално испоручио 10-15 поена и ми би тај меч добили.Али надам се да је Сфера научио нешто синоћ.

Petar P

pre 7 meseci

Sjajna pobeda nad mnogo ozbiljnom ekipom. Efes je ekipa koja za tili čas može da zatrpa koš bilo koje protivničke ekipe. U to smo se sinoć i sami uverili. Više vezanih nepažnji u odbrani i odmah 9 razlike. Imaju igrače koji redovno daju po 25+ koševa i stvarno su vrhunska napadačka ekipa. To je i Partizan nedavno iskusio. Mi na sreću nismo. Na sreću i na znanje. Prvo poluvreme je bilo prilagođavanje, a u drugom je Sferopulos nalazio prave petorke a momci pokidali u odbrani. Napad je bio tečan samo kada nije igrao Nejpir pa su mu zato sinoć skraćeni minuti. Teo solidan ali mora mnogo bolje. Prelomni trenuci su došli posle loših i tendencioznih odluka sudija. Za opravdan prigovor kod sudija za udarac po licu koji je dobio Bolomboj a nije dosuđen faul i 2+1, Nedović dobija tehničku. Od tog trenutka ništa više nije bilo isto. Bes, inat i energija Nedovića i ostatka tima su prelomili ovu utakmicu i pokidali Efes čiji igrači više nisu mogli da pogledaju u koš zbog strahovito dobre Zvezdine odbrane a koš im je u napadu bio zatrpan. Pitanje je da li sudije treba da upale tu kapislu ili ćemo biti sposobni da to uradimo sami i bez nekog takvog povoda. Zvezda kada igra brzo i sa ovakvom energijom u odbrani teško da može da izgubi. To sada znaju i Sferopulos, naši igrači ali i Efes i budući protivnici. Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.

E

pre 7 meseci

Svakom utakmicom mi se Nedovic svidja sve manje i manje, totalno igra kako on hoce, kako ima volje, bez neke odgovornosti, sutira kako stigne, pa je to nekada 25 poena a nekada nista. Onaj ko je upario njega, Tea, Yaga i Nejpira zaista nema pojma o ovom sportu!!! Zvezdi sada idu dva gostovanja u Spaniji od kojih za zadrzavanje teorije treba dobiti makar jednu a realno ne vidim kako je to moguce....

ccc

pre 7 meseci

7 igraca Efesa protiv 11 Zvezde..Efes je mogao da vraca u igru samo 2 igraca..Tim koji je osakacen povredama.. Normalno je da fizicki moraju da padnu u drugom poluvremenu , posebno u poslednjoj cetvrtini , sto je Zvezda iskoristila. Mislite o tome..

q42

pre 7 meseci

Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.
(Petar P, 2. decembar 2023 10:13)

Porucujes ljudima da gledaju sebe a ne komsijske komentare jer šatro nekog boli ova pobeda a pritom dodajes da ucinite sve da ih boli jos jace.

Kao prvo sam sebi protivrecis. Kao drugo ovaj poraz ce boleti manjinu grobara jer nemaju pametnija posla u životu. A sto se tice pobede svaka cast i navijanje je bilo fantasticno

nije nego

pre 7 meseci

slabo je to, samo ponekad neko zablista, treba Nedovic svaku da ovako igra i jos najmanje dvojica pored njega!!!
ovako nista, top8 samo san nazalost!

blabla

pre 7 meseci

Kao ljubitelj košarke, uživao sam u ove dve večeri evroligaške košarke i dve pobede naša dva najbolja tima, iako sam vatreni navijač samo jednog.

Petar P

pre 7 meseci

Sjajna pobeda nad mnogo ozbiljnom ekipom. Efes je ekipa koja za tili čas može da zatrpa koš bilo koje protivničke ekipe. U to smo se sinoć i sami uverili. Više vezanih nepažnji u odbrani i odmah 9 razlike. Imaju igrače koji redovno daju po 25+ koševa i stvarno su vrhunska napadačka ekipa. To je i Partizan nedavno iskusio. Mi na sreću nismo. Na sreću i na znanje. Prvo poluvreme je bilo prilagođavanje, a u drugom je Sferopulos nalazio prave petorke a momci pokidali u odbrani. Napad je bio tečan samo kada nije igrao Nejpir pa su mu zato sinoć skraćeni minuti. Teo solidan ali mora mnogo bolje. Prelomni trenuci su došli posle loših i tendencioznih odluka sudija. Za opravdan prigovor kod sudija za udarac po licu koji je dobio Bolomboj a nije dosuđen faul i 2+1, Nedović dobija tehničku. Od tog trenutka ništa više nije bilo isto. Bes, inat i energija Nedovića i ostatka tima su prelomili ovu utakmicu i pokidali Efes čiji igrači više nisu mogli da pogledaju u koš zbog strahovito dobre Zvezdine odbrane a koš im je u napadu bio zatrpan. Pitanje je da li sudije treba da upale tu kapislu ili ćemo biti sposobni da to uradimo sami i bez nekog takvog povoda. Zvezda kada igra brzo i sa ovakvom energijom u odbrani teško da može da izgubi. To sada znaju i Sferopulos, naši igrači ali i Efes i budući protivnici. Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.

blabla

pre 7 meseci

Kao ljubitelj košarke, uživao sam u ove dve večeri evroligaške košarke i dve pobede naša dva najbolja tima, iako sam vatreni navijač samo jednog.

Лесото

pre 7 meseci

Док се Шабаз не упристоји,све и да се уопште упристоји,Јаго је тај који мора да игра све неизвесне завршнице.Па и на уштрб Теодосића који се у завршницама често погуби испуцавајући тројке из тешких позиција или губећи лопте.Јаго игра најрационалније у финишу од све тројице.Није џабе донио титулу Улму и није без разлога један од вођа своје репрезентације.Што је већи притисак то је он фокусиранији а самим тим прецизнији и конкретнији.Притом за разлику од Теодосића и Нејпира његова одбрана личи на нешто.Могао би и боље,није то баш квалитетна одбрана попут Кампацове али за поменуте је Лазић лично...

И сад се питам зашто побогу Сферопулос није убацио у игру Лазаревића прошли меч да чува Лоа.У ствари урадио је то у само једном нападу на крају полувремена.Задатак је био успешно обављен али да је Лазаревић то радио 25 минута Ло би максимално испоручио 10-15 поена и ми би тај меч добили.Али надам се да је Сфера научио нешто синоћ.

ehhh

pre 7 meseci

7 igraca Efesa protiv 11 Zvezde..Efes je mogao da vraca u igru samo 2 igraca..Tim koji je osakacen povredama.. Normalno je da fizicki moraju da padnu u drugom poluvremenu , posebno u poslednjoj cetvrtini , sto je Zvezda iskoristila. Mislite o tome..
(ccc, 02. decembar 2023 10:16)

zato je 7 igraca Efesa pobedilo igokeu2

Dejan Zemun

pre 7 meseci

Nego gde nam je statisticar da nam da uvid u poene domacih igraca? Ako sam dobro izracunao KKP 16 Zvezda 53. Sad ce on to bolje ili ipak nece?

nele

pre 7 meseci

Nejpira u ABA treba drzati po 40 min i cim napravimo nrku prednost od 15+ porna dati mu odresene ruke, nek igra kako hoce. Malo bezobrazno prema drugim igracima ali nam treba da se oslobodi i razigra. Jer ovako ne vidim neki napredak kod njega, jednostavno ne ide.

nije nego

pre 7 meseci

slabo je to, samo ponekad neko zablista, treba Nedovic svaku da ovako igra i jos najmanje dvojica pored njega!!!
ovako nista, top8 samo san nazalost!

Džoni

pre 7 meseci

nije slučajno sto nema pobede u gostima , tu se vidi slabosti tima koji je trebalo da bude pojacan
(ehhh, 02. decembar 2023 09:53)

Slažem se, ali na sve to dodaj i verovatno najgore suđenje koje Zvezda ima u EL čak i na svom parketu, a da ne pričamo u gostima? Znači Zvezda mora biti bar za 10 poena bolja od protivnika da bi na kraju ušli u neki egal? Jezivo je suđenje koje ima Zvezda i sad se posle pobede o tome ne priča, a baš bi trebalo da se potencira na tome posle pobede jer kad se izgubi svi su u fazonu sad se vade na sudije. Partizan ima možda i najbolje suđenje u celoj EL i to zbog Željka koji je nesporni autoritet i kod sudija i oni su nekoliko utakmica dobili da ne kažem na sudije, ali su imali vetar u leđa. Jedino u Atini protiv Olimpiakosa su imali sudije protiv sebe. Kakve tehničke se sude Zvezdi to je neviđeno, Mitroviću za kontakt sa sudijom??? Pa Nedoviću posle očiglednog prekršaja nad Bolombojem... Pa gaženje linije na dva predhodna meča i sl.

zdravko

pre 7 meseci

Видим овде гробари кажу осакаћена Ефес па тај осакаћени Ефес игро против партизана па вам утрпо стоћку мани те се тога и код нас су повремено нејпир ханга Илић лак и Кузмић. Од играча Ефеса што су играли против партизана само Жижић недостаје и он нешта нарочито није одигро против партизана

E

pre 7 meseci

Svakom utakmicom mi se Nedovic svidja sve manje i manje, totalno igra kako on hoce, kako ima volje, bez neke odgovornosti, sutira kako stigne, pa je to nekada 25 poena a nekada nista. Onaj ko je upario njega, Tea, Yaga i Nejpira zaista nema pojma o ovom sportu!!! Zvezdi sada idu dva gostovanja u Spaniji od kojih za zadrzavanje teorije treba dobiti makar jednu a realno ne vidim kako je to moguce....

Bole

pre 7 meseci

@nele

Potpuno se slazem. Mi igraca ni priblizno Nejpiru ne bismo mogli sad da nadjemo sada. Dakle, mora da se nadje nacin da se on aktivira i uvede u formu sto je pre moguce. U pocetku je divljao i glumio Dzordana, a onda je skroz potonuo kada je skapirao da to ne moze da prodje ni u timu ni kod navijaca i sad ne ume ni ono sto je mogao zmureci. Sad mu treba balans. Ne mozes na ovim prostorima da divljas i soliras i za mrvicu tako necega ti treba ogroman kredit koji si stekao, a on ga svakako nema. Svi znamo sta i koliko moze. Da je to igrac, sposoban i Realu da utrpa 30 poena bez problema. Ono sto mora da ukapira je da, kada te ide, pa brale cepaj kao Nedovic juce u 3/4 , nema problema. Ali kada te ne ide, budi racionalan, gazi u odbrani, ne trosi lopte i igraj za tim. To je to! Nema mnogo filozofije. Ali da nam treba, treba nam Nejpr na nivou koji je sam postavio u proslosti. Kad bi on i Gedraitis proradili, mnogo bi se lakse disalo u napadu i mnogo bi teze bilo protivnickoj odbrani kojoj je sada dovoljno da zaustavi 2-3 kljucna igraca i mi ne mozemo da se sastavimo.

srž problema

pre 7 meseci

to što su došli bez centarske linije, pa kako bi cz imala 17 skokova više i pola koševa dala ispod koša Efesa. To ne pominju
(Presudilo, 02. decembar 2023

a protiv partizana pre 7 dana su imali centarsku liniju?

Kali the greek

pre 7 meseci

Opet ponavljam zvezda ne sme mnogo da kasni do nove godine

Od nove godine dolaze bolji dani
Ekipa ce se uigrati i krenuce i pobede u gostima

Petar P

pre 7 meseci

Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.
(Petar P, 2. decembar 2023 10:13)

Porucujes ljudima da gledaju sebe a ne komsijske komentare jer šatro nekog boli ova pobeda a pritom dodajes da ucinite sve da ih boli jos jace.

Kao prvo sam sebi protivrecis. Kao drugo ovaj poraz ce boleti manjinu grobara jer nemaju pametnija posla u životu. A sto se tice pobede svaka cast i navijanje je bilo fantasticno
(q42, 02. decembar 2023 10:42)

Kao prvo u mom komentaru i toj rečenici nema ničeg protivrečnog. Naprotiv. Osuđujem zlurade komentare koji su već pretvoreni u mržnju i pokušavam da to sprečim i pretim svim tim i takvim nazovi navijačima da ako nastave sa takvim komentarima da će ih Zvezda svojom dobrom igrom onda još više razočarati. Mislim, čitaj da bi razumeo a ne da pogrešno tumačiš.
Inače čestitke ovom prilikom za vašu pobedu koja je izvojevana velikom borbom i energijom koju ste ovaj put pokazali i u četvrtoj četvrtini. Ja se nikada nisam oglasio na komentarima tekstova o vašim utakmicama jer je to vaš prostor i u njemu trebate vi između sebe da komentarišete. Poštujem vašu privatnost pa bih zamolio za istu i sa vaše strane. Naravno, normalni komentari su poželjni i dozvoljeni, ali pošto je gomila užasnih i vođenih niskim pobudama ne želim tome da doprinosim, naročito kada su vaši prostori u pitanju. Nadam se da ti je sada sve jasnije.

Bocko

pre 7 meseci

Utakmicu je prelomila teh. greška Nedoviću, posle čega se publika razjarila , stvorivši pakao u hali, a Nedović praktično sam preokrenuo rezultat. Uz odlične Mitra, Jaga i Bolombaja ( kome BiH se izvinio, jer sam mu se i ja podsmevao) i solidnih Tea i Dedu, to je bilo dovoljno za pobedu. Naravno i odbrana Lazića i Lazarevića. Čak su ovog puta i Nejpir i Tobi manje kanalili ekipu ( u tome ih je zamenio Rohas ). Pobeda koja hrabri.

Piccini

pre 7 meseci

Ono sto brine je da jedinu, unutrasnju igru u napadu imamo preko Mitra. Ponekad tu doprinesu po cetvrtinu, nejvise mozda poluvreme Bolomboj, Davidovac ili Tobi ali vrlo retko i vrlo malo. Lazic i Lazarevic su defanzivci i od njih svaki poen je pluscina. Hange nema dugo, Gidra mesec ipo ne moze da se sastavi. Simonovic i Ilic totalno nedorasli ovom nivou. Kuzmic… sta reci. Dakle sve se svodi na bekovsku liniju i Mitra. A i od te bekovske linije jedino Teo pruza kakvu, takvu konstantnost. Ajde i Jago se prkljucuje u poslednje vreme. Nedovic zatrpa, pa ga nema 5 utakmica, Sabaz u buli i iz koje nikako da krene da se cupa. Vrlo tanko. Drzi nas odbrana i to kad protivnik nema malo dominantnijeg centra. Ali sta je tu je. I dalje mislim da ovaj tim ima potencijala da bude dosta bolji, pre svega u sferi samopoizdanja, jer se vidi drasticna razlika kada im krene i kada ne. Nema vodje koji ume da smiri, jer Teo koliko god da ume da bude igrac koji povuce, po karakteru ne ume da umiri napad kada je potrebno. Nedovic kako ustane taj dan. A Sabaz… eh Sabaz.

ccc

pre 7 meseci

7 igraca Efesa protiv 11 Zvezde..Efes je mogao da vraca u igru samo 2 igraca..Tim koji je osakacen povredama.. Normalno je da fizicki moraju da padnu u drugom poluvremenu , posebno u poslednjoj cetvrtini , sto je Zvezda iskoristila. Mislite o tome..

q42

pre 7 meseci

Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.
(Petar P, 2. decembar 2023 10:13)

Porucujes ljudima da gledaju sebe a ne komsijske komentare jer šatro nekog boli ova pobeda a pritom dodajes da ucinite sve da ih boli jos jace.

Kao prvo sam sebi protivrecis. Kao drugo ovaj poraz ce boleti manjinu grobara jer nemaju pametnija posla u životu. A sto se tice pobede svaka cast i navijanje je bilo fantasticno

Demar Derozan

pre 7 meseci

Ok je pobeda, dobra i borbena igra Zvezde, ali nema potrebe dizati galamu oko igre pojedinaca. Zvezda je, cisto kosarkaski gledano, morala da dobije Efes usled skracene rotacije gostiju jer su im svi visoki igraci povredjeni - Plajs, Zizic i Elajdz Brajant, sto skokovi i pokazuju. Mitrovic je najbolji igrac Zvezde do sada, izneo je tekmu sinoc, uz svo uvazavanje drugih velikih imena.

Presudilo

pre 7 meseci

je to što su došli bez centarske linije, pa kako bi cz imala 17 skokova više i pola koševa dala ispod koša Efesa. To ne pominju

E

pre 7 meseci

Svakom utakmicom mi se Nedovic svidja sve manje i manje, totalno igra kako on hoce, kako ima volje, bez neke odgovornosti, sutira kako stigne, pa je to nekada 25 poena a nekada nista. Onaj ko je upario njega, Tea, Yaga i Nejpira zaista nema pojma o ovom sportu!!! Zvezdi sada idu dva gostovanja u Spaniji od kojih za zadrzavanje teorije treba dobiti makar jednu a realno ne vidim kako je to moguce....

ccc

pre 7 meseci

7 igraca Efesa protiv 11 Zvezde..Efes je mogao da vraca u igru samo 2 igraca..Tim koji je osakacen povredama.. Normalno je da fizicki moraju da padnu u drugom poluvremenu , posebno u poslednjoj cetvrtini , sto je Zvezda iskoristila. Mislite o tome..

Presudilo

pre 7 meseci

je to što su došli bez centarske linije, pa kako bi cz imala 17 skokova više i pola koševa dala ispod koša Efesa. To ne pominju

q42

pre 7 meseci

Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.
(Petar P, 2. decembar 2023 10:13)

Porucujes ljudima da gledaju sebe a ne komsijske komentare jer šatro nekog boli ova pobeda a pritom dodajes da ucinite sve da ih boli jos jace.

Kao prvo sam sebi protivrecis. Kao drugo ovaj poraz ce boleti manjinu grobara jer nemaju pametnija posla u životu. A sto se tice pobede svaka cast i navijanje je bilo fantasticno

Petar P

pre 7 meseci

Sjajna pobeda nad mnogo ozbiljnom ekipom. Efes je ekipa koja za tili čas može da zatrpa koš bilo koje protivničke ekipe. U to smo se sinoć i sami uverili. Više vezanih nepažnji u odbrani i odmah 9 razlike. Imaju igrače koji redovno daju po 25+ koševa i stvarno su vrhunska napadačka ekipa. To je i Partizan nedavno iskusio. Mi na sreću nismo. Na sreću i na znanje. Prvo poluvreme je bilo prilagođavanje, a u drugom je Sferopulos nalazio prave petorke a momci pokidali u odbrani. Napad je bio tečan samo kada nije igrao Nejpir pa su mu zato sinoć skraćeni minuti. Teo solidan ali mora mnogo bolje. Prelomni trenuci su došli posle loših i tendencioznih odluka sudija. Za opravdan prigovor kod sudija za udarac po licu koji je dobio Bolomboj a nije dosuđen faul i 2+1, Nedović dobija tehničku. Od tog trenutka ništa više nije bilo isto. Bes, inat i energija Nedovića i ostatka tima su prelomili ovu utakmicu i pokidali Efes čiji igrači više nisu mogli da pogledaju u koš zbog strahovito dobre Zvezdine odbrane a koš im je u napadu bio zatrpan. Pitanje je da li sudije treba da upale tu kapislu ili ćemo biti sposobni da to uradimo sami i bez nekog takvog povoda. Zvezda kada igra brzo i sa ovakvom energijom u odbrani teško da može da izgubi. To sada znaju i Sferopulos, naši igrači ali i Efes i budući protivnici. Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.

nije nego

pre 7 meseci

slabo je to, samo ponekad neko zablista, treba Nedovic svaku da ovako igra i jos najmanje dvojica pored njega!!!
ovako nista, top8 samo san nazalost!

blabla

pre 7 meseci

Kao ljubitelj košarke, uživao sam u ove dve večeri evroligaške košarke i dve pobede naša dva najbolja tima, iako sam vatreni navijač samo jednog.

Лесото

pre 7 meseci

Док се Шабаз не упристоји,све и да се уопште упристоји,Јаго је тај који мора да игра све неизвесне завршнице.Па и на уштрб Теодосића који се у завршницама често погуби испуцавајући тројке из тешких позиција или губећи лопте.Јаго игра најрационалније у финишу од све тројице.Није џабе донио титулу Улму и није без разлога један од вођа своје репрезентације.Што је већи притисак то је он фокусиранији а самим тим прецизнији и конкретнији.Притом за разлику од Теодосића и Нејпира његова одбрана личи на нешто.Могао би и боље,није то баш квалитетна одбрана попут Кампацове али за поменуте је Лазић лично...

И сад се питам зашто побогу Сферопулос није убацио у игру Лазаревића прошли меч да чува Лоа.У ствари урадио је то у само једном нападу на крају полувремена.Задатак је био успешно обављен али да је Лазаревић то радио 25 минута Ло би максимално испоручио 10-15 поена и ми би тај меч добили.Али надам се да је Сфера научио нешто синоћ.

zdravko

pre 7 meseci

Видим овде гробари кажу осакаћена Ефес па тај осакаћени Ефес игро против партизана па вам утрпо стоћку мани те се тога и код нас су повремено нејпир ханга Илић лак и Кузмић. Од играча Ефеса што су играли против партизана само Жижић недостаје и он нешта нарочито није одигро против партизана

Dejan Zemun

pre 7 meseci

Nego gde nam je statisticar da nam da uvid u poene domacih igraca? Ako sam dobro izracunao KKP 16 Zvezda 53. Sad ce on to bolje ili ipak nece?

ehhh

pre 7 meseci

7 igraca Efesa protiv 11 Zvezde..Efes je mogao da vraca u igru samo 2 igraca..Tim koji je osakacen povredama.. Normalno je da fizicki moraju da padnu u drugom poluvremenu , posebno u poslednjoj cetvrtini , sto je Zvezda iskoristila. Mislite o tome..
(ccc, 02. decembar 2023 10:16)

zato je 7 igraca Efesa pobedilo igokeu2

Piccini

pre 7 meseci

Ono sto brine je da jedinu, unutrasnju igru u napadu imamo preko Mitra. Ponekad tu doprinesu po cetvrtinu, nejvise mozda poluvreme Bolomboj, Davidovac ili Tobi ali vrlo retko i vrlo malo. Lazic i Lazarevic su defanzivci i od njih svaki poen je pluscina. Hange nema dugo, Gidra mesec ipo ne moze da se sastavi. Simonovic i Ilic totalno nedorasli ovom nivou. Kuzmic… sta reci. Dakle sve se svodi na bekovsku liniju i Mitra. A i od te bekovske linije jedino Teo pruza kakvu, takvu konstantnost. Ajde i Jago se prkljucuje u poslednje vreme. Nedovic zatrpa, pa ga nema 5 utakmica, Sabaz u buli i iz koje nikako da krene da se cupa. Vrlo tanko. Drzi nas odbrana i to kad protivnik nema malo dominantnijeg centra. Ali sta je tu je. I dalje mislim da ovaj tim ima potencijala da bude dosta bolji, pre svega u sferi samopoizdanja, jer se vidi drasticna razlika kada im krene i kada ne. Nema vodje koji ume da smiri, jer Teo koliko god da ume da bude igrac koji povuce, po karakteru ne ume da umiri napad kada je potrebno. Nedovic kako ustane taj dan. A Sabaz… eh Sabaz.

Bocko

pre 7 meseci

Utakmicu je prelomila teh. greška Nedoviću, posle čega se publika razjarila , stvorivši pakao u hali, a Nedović praktično sam preokrenuo rezultat. Uz odlične Mitra, Jaga i Bolombaja ( kome BiH se izvinio, jer sam mu se i ja podsmevao) i solidnih Tea i Dedu, to je bilo dovoljno za pobedu. Naravno i odbrana Lazića i Lazarevića. Čak su ovog puta i Nejpir i Tobi manje kanalili ekipu ( u tome ih je zamenio Rohas ). Pobeda koja hrabri.

Kali the greek

pre 7 meseci

Opet ponavljam zvezda ne sme mnogo da kasni do nove godine

Od nove godine dolaze bolji dani
Ekipa ce se uigrati i krenuce i pobede u gostima

Petar P

pre 7 meseci

Gledajmo sebe a ne u komšijske komentare jer ih boli ovaj poraz. Učinimo da ih boli još više. Idemo dalje i još jače. Duga je sezona i kao što reče turski trener, ovo je tek počelo a kvalifikovaće se za top 8 one ekipe koje budu bile u formi kada je najvažnije, a to svakako nije sada. Moramo da nastavimo da podižemo formu i da počnemo konačno da pobeđujemo i u gostima i biće sve ok. Nema panike.
(Petar P, 2. decembar 2023 10:13)

Porucujes ljudima da gledaju sebe a ne komsijske komentare jer šatro nekog boli ova pobeda a pritom dodajes da ucinite sve da ih boli jos jace.

Kao prvo sam sebi protivrecis. Kao drugo ovaj poraz ce boleti manjinu grobara jer nemaju pametnija posla u životu. A sto se tice pobede svaka cast i navijanje je bilo fantasticno
(q42, 02. decembar 2023 10:42)

Kao prvo u mom komentaru i toj rečenici nema ničeg protivrečnog. Naprotiv. Osuđujem zlurade komentare koji su već pretvoreni u mržnju i pokušavam da to sprečim i pretim svim tim i takvim nazovi navijačima da ako nastave sa takvim komentarima da će ih Zvezda svojom dobrom igrom onda još više razočarati. Mislim, čitaj da bi razumeo a ne da pogrešno tumačiš.
Inače čestitke ovom prilikom za vašu pobedu koja je izvojevana velikom borbom i energijom koju ste ovaj put pokazali i u četvrtoj četvrtini. Ja se nikada nisam oglasio na komentarima tekstova o vašim utakmicama jer je to vaš prostor i u njemu trebate vi između sebe da komentarišete. Poštujem vašu privatnost pa bih zamolio za istu i sa vaše strane. Naravno, normalni komentari su poželjni i dozvoljeni, ali pošto je gomila užasnih i vođenih niskim pobudama ne želim tome da doprinosim, naročito kada su vaši prostori u pitanju. Nadam se da ti je sada sve jasnije.

Džoni

pre 7 meseci

nije slučajno sto nema pobede u gostima , tu se vidi slabosti tima koji je trebalo da bude pojacan
(ehhh, 02. decembar 2023 09:53)

Slažem se, ali na sve to dodaj i verovatno najgore suđenje koje Zvezda ima u EL čak i na svom parketu, a da ne pričamo u gostima? Znači Zvezda mora biti bar za 10 poena bolja od protivnika da bi na kraju ušli u neki egal? Jezivo je suđenje koje ima Zvezda i sad se posle pobede o tome ne priča, a baš bi trebalo da se potencira na tome posle pobede jer kad se izgubi svi su u fazonu sad se vade na sudije. Partizan ima možda i najbolje suđenje u celoj EL i to zbog Željka koji je nesporni autoritet i kod sudija i oni su nekoliko utakmica dobili da ne kažem na sudije, ali su imali vetar u leđa. Jedino u Atini protiv Olimpiakosa su imali sudije protiv sebe. Kakve tehničke se sude Zvezdi to je neviđeno, Mitroviću za kontakt sa sudijom??? Pa Nedoviću posle očiglednog prekršaja nad Bolombojem... Pa gaženje linije na dva predhodna meča i sl.

Demar Derozan

pre 7 meseci

Ok je pobeda, dobra i borbena igra Zvezde, ali nema potrebe dizati galamu oko igre pojedinaca. Zvezda je, cisto kosarkaski gledano, morala da dobije Efes usled skracene rotacije gostiju jer su im svi visoki igraci povredjeni - Plajs, Zizic i Elajdz Brajant, sto skokovi i pokazuju. Mitrovic je najbolji igrac Zvezde do sada, izneo je tekmu sinoc, uz svo uvazavanje drugih velikih imena.

nele

pre 7 meseci

Nejpira u ABA treba drzati po 40 min i cim napravimo nrku prednost od 15+ porna dati mu odresene ruke, nek igra kako hoce. Malo bezobrazno prema drugim igracima ali nam treba da se oslobodi i razigra. Jer ovako ne vidim neki napredak kod njega, jednostavno ne ide.

Bole

pre 7 meseci

@nele

Potpuno se slazem. Mi igraca ni priblizno Nejpiru ne bismo mogli sad da nadjemo sada. Dakle, mora da se nadje nacin da se on aktivira i uvede u formu sto je pre moguce. U pocetku je divljao i glumio Dzordana, a onda je skroz potonuo kada je skapirao da to ne moze da prodje ni u timu ni kod navijaca i sad ne ume ni ono sto je mogao zmureci. Sad mu treba balans. Ne mozes na ovim prostorima da divljas i soliras i za mrvicu tako necega ti treba ogroman kredit koji si stekao, a on ga svakako nema. Svi znamo sta i koliko moze. Da je to igrac, sposoban i Realu da utrpa 30 poena bez problema. Ono sto mora da ukapira je da, kada te ide, pa brale cepaj kao Nedovic juce u 3/4 , nema problema. Ali kada te ne ide, budi racionalan, gazi u odbrani, ne trosi lopte i igraj za tim. To je to! Nema mnogo filozofije. Ali da nam treba, treba nam Nejpr na nivou koji je sam postavio u proslosti. Kad bi on i Gedraitis proradili, mnogo bi se lakse disalo u napadu i mnogo bi teze bilo protivnickoj odbrani kojoj je sada dovoljno da zaustavi 2-3 kljucna igraca i mi ne mozemo da se sastavimo.

srž problema

pre 7 meseci

to što su došli bez centarske linije, pa kako bi cz imala 17 skokova više i pola koševa dala ispod koša Efesa. To ne pominju
(Presudilo, 02. decembar 2023

a protiv partizana pre 7 dana su imali centarsku liniju?