Nova vest
Tenis

Nedelja, 24.01.2016.

16:00

Dan VIII: Ferer u 'plusu', Stricova prva muči Viku

Tokom sedmog dana nismo imali uspeha, ali kada jedan Novak Đoković može da ima loš dan na poslu, zašto ne bismo i mi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan VIII: Ferer u 'plusu', Stricova prva muči Viku
Photo by Will Russell/Getty Images

Dobra stvar je što već danas možemo da popraivmo skor, posle dva promašaja za koja nismo očekivali da će se desiti.

Conga nije uspeo ni da preznoji Keija Nišikorija, dok se Tomaš Berdih u pet setova mučio protiv Bautista-Aguta, iako je Španac pre toga odigrao tri veoma teška meča.

Pogledajte šta smo vam spremili za osmi dan i u komentarima podelite neke od vaših parova.

Viktorija Azarenka – Barbora Stricova

Beloruskinja je ove godine potvrdila da obožava da igra u Melburnu i u prva tri meča izgubila je ukupno pet gemova. Alison Van Ujtvank je ispratila biciklom, potom pregazila Danku Kovinić i Naomi Osaku. Sada je čela duel sa Barborom Stricovom koja je u subotu bila heorina dana nakon ubedljive pobede nad Garbinje Mugurusom. I sada je Azarenka favoritkinja, ali neće biti tako lako kao što kladionice prognoziraju.

Pedlog: ‘Plus’ gemovi – u meču će biti više od 17,5 gemova.

Džon Izner – David Ferer

Duel jednog od najviših i jednog od najnižih tenisera na ATP turu obeležiće kratki poeni i snažni servisi Amerikanca. Ferer nije jedan od boljih riternera i zato treba očekivati da Izner lako osvaja gemove u kojima servira. S druge strane, Španac bi trebalo da dominira u poenima i gemovima u kojima bude imao prednost početnog udarca, a trudiće se da dobro plasira loptice i šeta rivala sa jedne na drugu stranu. Neće biti iznenađenje ako budemo videli veliku borbu u četiri ili pet setova.

Predlog: ‘Plus’ gemovi prvi set – u prvom setu će biti 10 i više gemova. Hrabriji nek pokušaju da ‘gađaju’ više od 11 ili 12 gemova.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu