Ponedeljak, 11.12.2017.

08:45

Štene i gepard postali najbolji prijatelji / VIDEO

Iako gepardi normalno rađaju tri do devet mladunaca u leglu, Ruksa je bio jedini, što je verovatno razlog zašto ga je njegova majka napustila. Srećom, spasen je, i sada se nalazi u zoološkom vrtu u San Dijegu.

Izvor: index.hr

Štene i gepard postali najbolji prijatelji / VIDEO
Foto: YouTube Screenshot

Srećom, Ruksa je tamo pronašao najbolju prijateljicu Rejnu, koja mu je sada poput sestre koju nikad nije imao. Njih dvoje su nerazdvojni - igraju se, spavaju i jedu zajedno.

Veterinari su primetili da Ruksa ima genetsku bolest koja će uticati na njegovu sposobnost trčanja velikim brzinama. Reč je o vrlo ozbiljnom stanju, koje je zahtevalo operaciju.

Na dan operacije Rejna je stajala pored njega sve vreme, odbijajući da se skloni. Ruksine noge su jedno vreme bile u ranama, a ona je strpljivo čekala da zacele kako bi opet mogli da se igraju.

Kako izgleda ovo posebno prijateljstvo, možete pogledati u video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: