Edi Izard u Beogradu 29. marta

Edi Izard, jedan od najpopularnijih stand-up komičara svih vremena, u petak 29. marta u 20h nastupiće u Beogradu, kao plod saradnje organizacija "Mike Perrin Worldwide" i "Urbani Ured" sa Standup.rs i Domom omladine Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.01.2013.

12:41

Default images

Ova svetska zvezda stand up komedije će nastupiti u Velikoj sali DOB-a sa potpuno novom predstavom, "EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!" (Force majeure (fr), “superior force", "chance occurrence, unavoidable accident (eng)) i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre Njujorka, Sidneja, Londona, Berlina...

Najveći fanovi Edija Izarda (Eddie Izzard), kao i oni koji prate programe Standup.rs i Doma omladine Beograda, imaće priliku da prvi dođu do ulaznica za ovaj comedy show i to od utorka 31. januara na svim prodajnim mestima Eventima. Cene ulaznica su 2.500 dinara za mesta na balkonu i 3.000 dinara za mesta u parteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: