Evrosong: Srbija ispala u polufinalu

Predstavnice Srbije na 58. "Pesmi Evrovizije" sastav "Moje 3" koji čine Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović nisu uspele da se plasiraju u finale takmičenja koje će biti održano 18. maja u Malme areni u Švedskoj.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 14.05.2013.

22:50

Default images

Srpske predstavnice, sastav "Moje 3", nastupile su u okviru prve polufinalne večeri zajedno sa pratećim vokalima Ksenijom Milošević, Dunjom Vujadinović i Jelenom Mitić pod rednim brojem 16, i izvele kompoziciju Saše Miloševića Mareta "Ljubav je svuda". Koreografiju za nastup uradio je Miloš Paunović, a za kostime bila je zadužena Ana Ljubinković.

Prvo polufinale otvorila je predstavnica Austrije Natalija Keli, a "Moje 3" su nastupile poslednje na prvoj polufinalnoj većeri.

Za plasman u finale takmičilo se 16 zemalja, čiji predstavnici su nastupili sledećim redosledom: Austrija, Estonija, Slovenija, Hrvatska, Danska, Rusija, Ukrajina, Holandija, Crna Gora, Litvanija, Belorusija, Moldavija, Irska, Kipar, Belgija i Srbija. Deset finalista izabrala je ravnopravno publika i žiri iz zemalja učesnika prvog polufinala, kao i iz tri zemlje direktnih finalista - Velike Britanije, Italije i domaćina Švedske.

U finale su se plasirale: Moldavija, Danska, Litvanija, Rusija, Irska, Belgija, Estonija, Ukrajina, Belorusija i Holandija.

Drugo polufinale je 16. maja kada će se predstaviti još 17 učesnika, a finale je zakazano za 18. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

488 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: