ZR: Odbornici SNS prešli u LSV

Dosadašnja odbornica SNS u Skupštini grada Zrenjanina Svetlana Đajić pristupila je Ligi socijaldemokrata Vojvodine i njenom odborničkom klubu.

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2012.

12:27

Default images

"Definitivno je da su moje želje i planovi u vezi sa odborničkim radom počeli da se razlikuju od programa SNS-a i ja tu sebe više ne pronalazim", kazala je Đajićeva na konferenciji za novinare u Gradskom odboru LSV-a.

Ona je izrazila uverenje da će kao odbornica LSV-a, "kao jedne od najvećih i najstabilnijih stranaka", moći da pomogne boljem životu u Zrenjaninu.

Svetlana Đajić je bila u SNS-u od osnivanja te partije, a obavljala je i funkciju predsednice Mesnog odbora stranke "Nikola Tesla". Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina, koju čini 67 odbornika, održanoj 6. jula, tesnu većinu je oformila koalicija okupljena oko SNS-a i SPS-a.

Od tada, opoziciju u Zrenjaninu čine LSV, DS, SVM i SRS. Odbornici LSV-a nisu prisustvovali nijednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina do sada, a prošle nedelje saopštili su da se vraćaju u skupštinske klupe.

Sledeća sednica zrenjaninske Skupštine zakazana je za petak, 23. novembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: