Neočekivana odluka Ralf Lorena

Modni kreator Ralf Loran napustiće mesto generalnog direktora grupe koja nosi njegovo ime, posle skoro pola veka rukovođenja tom kompanijom.

Svet

Izvor: B92

Subota, 03.10.2015.

14:23

Default images
Foto: Thinkstock.com

Ovo veliko ime američke mode, u 75. godini života, napustiće vodeću poziciju u svojoj modnoj kući, ali će ostati izvršni direktor, odgovoran za oblast kreiranja, saopšteno je iz "Rafl Loran korporejšena".

Na mesto Ralf Lorana dolazi bivši operativac u kompaniji H&M i dosadašnji predsednik firme Old nejvi, u sastavu grupe Gep, 41-godišnji Šveđanin, Stefan Larson.

"Moja uloga je da neprekidno mislim na budućnost naše grupe, pre svega kako da je unapredim", izjavio je Loran. "Bili smo vodeći u modnoj industriji skoro 50 godina, i ovo je tek početak", dodao je on.

Loran je istakao kvalitete svog naslednika, njegovu senzibilnost, autentičnost, poštenje i, iznad svega, izvanredan talenat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

17 h

Podeli: