Zeleno svetlo za "Aerodromi Srbije"

Vlada Srbije odobrila je danas formiranje preduzeća "Aerodromi Srbije", a na predlog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 22.10.2014.

14:30

Default images

Vlada je zadužila Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture da obrazuje Radnu grupu od predstavnika nadležih ministarstava i ostalih relevantnih subjekata, koja će koordinirati aktivnosti neophodne za sprovođenje ovog postupka, saopštilo je resorno ministarstvo.

Vlada se takođe saglasila s predlogom Ministarstva građevinarstva da se nastave aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje brze saobraćajnice - državnog puta IB reda broj 21 Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor) i zadužila to ministarstvo da nastavi aktivnosti na sprovođenju tog projekta, navedeno je u saopštenju.

Resorna ministarka Zorana Mihajlović izjavila je ranije da će preduzeće Aerodromi Srbije biti formirano tako što će beogradskom aerodromu biti pridruženi mali aerodromi u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

14 h

Podeli: