Vlado Georgijev osvetlio Bešku?

Firma Vlade Georgieva „VG art studio“ osvetlila je novi most na Beškoj, što je za beogradske medije potvrdio i ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2012.

09:30

Default images

Ministar je dodao da je pored mosta na Dunavu preduzeće poznatog pevača bilo angažovano i za osvetljavanje „još nekih mostova u Beogradu“.

Mrkonjić navodi da preduzeće Georgijeva za postavljanje osvetljenja na Beški angažovala Alpina, koja je i izvođač radova na tom mostu. “Ministarstvo za infrastrukturu s tim nema nikakve veze, niti to finansiramo, niti biramo podizvođače. Izvođač radova ima interes da se što bolje pokaže i zato je dobro što su angažovali Vlada jer on to dobro radi” , tvrdi Mrkonjić i podseća da se radovi na mostu Beška finansiraju preko inostranih kredita koje su povukli „Putevi Srbije“.

“Ne znam s kim je Vlado razgovarao u Beogradu, ali mislim da će i tu raditi na nekom mostu. U svakom slučaju, podržavam njegov rad, njegova tehnologija je dobra i on to odlično radi i zato ga i volim” , istakao je ministar.

Poznati pevač već 10 godina ima firmu koja se bavi proizvodnjom kinematografskih dela, audio-vizuelnih proizvoda i televizijskog programa. Osnovana je 2002. godine s novčanim kapitalom od 3.768 evra, a prema podacima sa APR-a, 2010. godine „VG art studio“ je završio sa dobitkom od 10,5 miliona dinara.

U aprilu prošle godine, austrijska kompanija „Alpina“ organizovala je uskršnju proslavu za svoje radnike angažovane na mostu Beška, a goste, među kojima je bio i ministar Mrkonjić, muzički je zabavljao Vlado Georgiev. Zanimljivo je i da je Georgiev, kako je to i sam ministar rekao, njegov savetnik za socijalnu mrežu „tviter“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: