Dulić: Bolji život nije za podsmeh

Od 249 odobrenih projekata u okviru programa pomoći građevinskoj industriji Srbije u uslovima krize, trenutno se realizuje oko 140 širom zemlje.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2011.

15:00

Default images

Ostali će biti početi do kraja godine, izjavio je ministar za životnu sredinu, rudarstvo i prostorno planiranje Oliver Dulić.

On je rekao da su neki projekti već završeni, a neki će biti gotovi do kraja ove ili početkom iduće godine.

Dulić je rekao da je država programom pomoći domaćem građevinarstvu pokrenula investicije koje će ove i naredne građevinske sezone omogućiti angažovanje oko 80 hiljada radnika.

Dulić je kazao da može neko da se podsmeva što je, na primer, Babušnica dobila bazen i mnoge male i siromašne opštine slične infrastrukturne objekte, ali to će njihovim stanovnicima omogućiti bolji život.

Ministar je ukazao da su male opštine postale danas sinonim za loš život građana naše zemlje i da će mnoge od njih, u okviru programa pomoći, dobiti nove sportske objekte, domove kulture, vrtiće...

Dulić je najavio da bi 24. oktobra trebalo da počne u Skupštini Srbije rasprava o predlogu Zakona o javno - privatnim partnerstvima i predlogu Zakona o komunalnom otpadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

22 h

Podeli: