Region

Petak, 01.03.2024.

15:51

Povlači se sa tržišta mineralna voda: Promenjen ukus i miris

Državni inspektorat Republike Hrvatske objavio je danas da iz predostrožnosti povlači sa tržišta prirodnu mineralnu vodu donat Mg.

Izvor: Tanjug

Povlači se sa tržišta mineralna voda: Promenjen ukus i miris
Ilustracija: Shutterstock/TY Lim

Tu mineralnu vodu proizvodi slovenačka kompanija Atlantic droga Kolinska.

Mineralna voda donat Mg će biti povučena sa tržišta zbog promene organoleptičkih svojstava ukusa i mirisa, prenosi Hina.

Konkretno, u pitanju je mineralna voda donat Mg, 1L, s oznakom 14. 11. 24 (s rokom upotrebe najmanje do 14. 11. 2024.) i donat Mg, 1 L, s oznakom 15. 11. 24 (s rokom upotrebe najmanje do 15. 11. 2024).

Distributer ove robe u Hrvatskoj je zagrebački Atlantik trejd (Atlantic trade). Proizvođač ističe da proizvod nije štetan za zdravlje, ali je odlučeno da se cela serija prevenitvno povuče sa tržišta. Potrošači koji su kupili proizvod mogu da ga vrate na prodajno mesto, gde će im biti vraćen novac, a mogu i da dogovore zamenu proizvoda, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

7 h

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: