Subota, 02.08.2014.

09:58

"Koka kola" hoće da vam uđe u glavu

"Koka kola" planira da uđe svojim potrošačima u kuće, prati njihove navike, a zatim im na tržištu ponudi sve ono što žele (ili misle da žele).

Izvor: B92, Qz

Default images

Kompanija koju godine na tržišnom tronu ne mogu da uljuljkaju napravila je sjajan potez svojim "Freestyle" aparatima, koji su omogućili mušterijama da sami prave svoje napitke.

Naravno, iza svega se krilo ispitivanje tržišta, a "Koka koli" su aparati poslužili da prikupe tone podataka o navikama potrošača, pa i da na zapadna tržišta izbaci novi napitak "Cherry Fantu".

Sada je vreme za korak dalje, i ulazak u poslovne prostore i domove.

Partnerstvo sa kompanijom "Keurig Green Mountain", koja će 2015. godine u saradnji sa "Koka kolom" lansirati "Keurig cold" kućne aparate za gazirane napitke pružiće kompaniji nikad bliži kontakt sa krajnjim kupcima.

"Znaćemo, naravno uz dozvolu potrošača, šta piju, kada piju, zašto piju i koliko piju u svojim domovina. Zamislite šta sa tim podacima može da se uradi", rekao je jedan od direktora Derik van Rensburg za "Biznisvik".

"Koka kola" je nedavno postala najveći akcionar "Keuriga", što je očigledno bio još jedan potez u borbi protiv pada u tržištu zaslađenim gaziranim napitcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Svet

Okrenuli leđa Rusima: Amerika odmah poslala vojsku

Jermenija i SAD započele su danas zajedničke vojne vežbe u Jermeniji, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, prenosi AFP, dodajući da je to još jedan pokazatelj zbližavanja Zapada i Jerevana, koji je zahladnio odnose sa Rusijom.

19:20

15.7.2024.

1 d

Podeli: