Petak, 01.08.2014.

17:49

MK Grupa: Ne nagađajte

MK grupa, vlasnika Miodraga Kostića apelovala je na medije da ne iznose neproverene informacije o nagađanjima u vezi sa rukovođenjem javnim preduzećima.

Izvor: B92

Default images

Kako je saopšteno iz MK grupe, nakon susreta predsednika Vlade sa članovima poslovnog kluba "Privrednik", nije bilo reči o daljem procesu preuzimanja bilo kog javnog preduzeća.

Iz MK grupe su pozvali medije da "ne iznose neproverene informacije i dovode javnost u zabludu svojim nagađanjima".

"Sada je na privrednicima da, u dogovoru sa Vladom i Predsednikom Vlade, pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize, a u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama. O novim informacijama na ovu temu bićete blagovremeno obavešteni", navedeno je u saopštenju.

U međima se poslednjih nekoliko dana piše o mogućnostima da neki od vlasnika velikih privatnih kompanija preuzmu vođenje nekih od državnih javnih preduzeća. Kao jedan od biznismena koji bi mogli da preuzmu kormilo nekog javnog preduzeća pominjan je i Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: