Novi Bondov automobil je Aston Martin DB10

Prvi detalji o novom filmu iz serijala o britanskom agentu 007 objavljeni su u četvrtak u Londonu, a producenti su tokom svečanosti otkrili i novi Bondov Aston Martin.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 04.12.2014.

14:02

Default images

Dvadeset četvrta filmska priča o Džejmsu Bondu, pod nazivom "Spectre", imaće premijeru 6. novembra 2015, a prve zvaničene informacije o filmu saopštene su na događaju održanom u filmskom studiju Pinewood u Londonu.

Kao i u prethodna tri nastavka, ulogu agenta 007 tumačiće britanski glumac Danijel Krejg, a više detalja o filmu možete pročitati u posebnoj vesti na našem sajtu.

Ljubitelje automobila najviše će interesovati koji će automobil voziti Džejms Bond, s obzirom da je u prethodnom filmu uništen njegov klasični Aston Martin DB5.
Tradicija nije izneverena, pa je i ovog puta odabrana čuvena britanska marka sportskih automobila, ali i potpuno novo vozilo DB10:



Aston Martin je saopštio da DB10 napravljen iskljičivo za potrebe snimanja filma i da će biti proizveden u 10 primeraka. Ipak, iz kompanije priznaju da automobil predstavlja uvid u novi dizajn budućih modela ovog proizvođača.

Filmski DB10 ima moderne sportske linije a auto iz nekih uglova podseća na Jaguar F-Type Coupe.
Zaljubljenici u filmove o Džejmsu Bondu i Aston Martin moraće da se strpe još godinu dana, do premijere novog filma, ili bar do prvih trejlera, kako bi uživali u filmskim kadrovima ovog automobila.

Pogledajte koje šta je sve vozio agent 007 u prethodnim filmovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: