Automobili

Nedelja, 27.03.2011.

08:19

Automobil godine - Citroen C3

U izboru Asocijacije automobilskih novinara Srbije, Citroen C3 izabran je za Automobil 2011. godine u Srbiji.

Izvor: B92

Default images

Citroen C3 proglašen je za Automobil godine u izboru čitalaca časopisa i posetilaca sajta Vrele gume, zatim u izboru žirija automobilskih novinara i u zajedničkom izboru TV emisije ABS Show i sajta Autoblog.

U ime kompanije priznanje je primio kompletan menadžment firme pojačan gostima iz Pariza.

"Sa dve “desetke”, od pet mogućih, Citroen C3 osvojio je titulu ispred konkurenata poređanih po sledećem redosledu: Dacia Duster, KIA Sportage, Opel Meriva, BMW X3, Chevrolet Spark, Alfa Romeo Giulietta i Suzuki Swift", kažu iz kompanije Vitro group.

Sajamska cena ovog modela sa benzinskim motorom 1.1 startuje od 9.480 evra.

Kupci na poklon dobijaju klima uređaj, a u standardnu opremu spadaju: 4 vazdušna jastuka, ABS, progresivni servo upravljač, putni računar, elektro podizači prednjih stakala, daljinsko centralno zaključavanje, električno podešavanje ogledala spoljnih retrovizora u boji karoserije, upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo po visini, deljiva zadnja klupa i ukrasni poklopci točkova od 15 inča.

Citroen DS3 "NetAuto 2011. godine"

Pročitajte više o modelu Citroen DS3

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte ovde

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: