Šta će nam Škoda predstaviti na sajmu automobila u Beogradu

Najatraktivniji modeli češkog proizvođača biće izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među njima će se naći neki od najpopularnijih modela brenda Škoda na našem tržištu, kao i električni automobili iz porodice Enyaq iV.

Automobili

Izvor:

Ponedeljak, 13.03.2023.

14:03

Šta će nam Škoda predstaviti na sajmu automobila u Beogradu
Foto: Škoda promo

Vozila brenda Škoda su godinama unazad među najprodavanijim na našem tržištu. Tradicionalni modeli sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem neće još neko vreme otići u zaborav, bar kada je reč o ovom češkom proizvođaču.

Zato će se, među modelima koji će biti izloženi na štandu Škode, na Beogradskom sajmu 22-27. marta, naći i dobro poznata limuzina Superb.
Foto: Škoda promo
Sve popularniji SUV segment će imati tri izložena predstavnika. Među njima će biti sportske verzije modela Kodiaq i Karoq, ali i najmanji među njima Kamiq.

Ipak, očekuje se da će najveću pažnju privući modeli koji su nedavno imali i svetsku premijeru. Reč je o modelima Enyaq iV porodice, RS verzijama modela Enyaq i Enyaq Coupe, kao i Enyaq Coupe Sportline.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: