Automobili

Ponedeljak, 22.10.2018.

10:00

Koji auto-brend je najpraćeniji na Tviteru

Tesla je prestigao Mercedes po broju pratilaca na Tviteru i tako postao najpraćeniji automobilski brend na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Izvor: B92

Koji auto-brend je najpraćeniji na Tviteru

Društvene mreže su postale jedno od najmoćnijih sredstava za marketng u automobilskoj industriji.

Jedna od automobilskih marki koje su među prrvima prepoznale potencijal Tvitera i stvorile jaku bazu fanova na ovoj društvenoj mreži je kompanija Tesla.
Ovaj proizvođač luksuznih električnih automobila iz Amerike u nedelju je postao i najpraćeniji auto-brend na Tviteru, koji u trenutku pisanja ovog teksta ima 3.033.541 pratioca.

Sa trona se skinuo nemačku premijum automobilsku marku Mercedes (3.031.320 pratilaca).

Nema sumnje da je veliki broj pratilaca Tesle generisao prvi čovek kompanije, Ilon Mask, čije "tvitove" prati preko 23 miliona ljudi širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: