Najnovije

sreda 20. 1. 2021.

Radmila Živković: "Aleksić je tukao moje dete u školi"

Glumica Radmila Živković, nakon teških iskustava mladih koleginica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznele da su bile seksualno zlostavljane i uznemiravane od Miroslava Aleksića (68), zgrožena i povređena otkriva kroz šta je njena ćerka Bojana prošla u školi čuvenog nastavnika glume.

Otišao je! VIDEO

Još aktuelni predsednik SAD Donald Tramp napustio je danas Belu kuću. On neće prisustvovati inauguraciji Bajdena, što je kuriozitet u istoriji Amerike.

Kurc je ljut

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ljut je zbog toga što su se gradonačelnici više mesta, mimo lista prioriteta, vakcinisali protiv koronavirusa.

Jokićevih 27+12+6 za 3/4

Nikola Jokić opet je bio enigma za protivničku odbranu, predvodio je Denver do pobede nad Oklahoma Sitijem 119:101 sa 27 poena, 12 skokova i 6 asistencija za samo

Da li su nam zgrade sigurne u slučaju potresa i zašto ne?

Potresi koji su zadesili Hrvatsku ponovo su aktuelizovali pitanje kvaliteta gradnje objekata na ovim prostorima.

Opšti zaključak koji se nametnuo u hrvatskoj javnosti jeste da su stariji objekti imali male šanse protiv sile koju je priroda na tom području jasno demonstrirala, dok je novogradnja po pravilu beležila vidno manja oštećenja.

Irving se vratio

Kajri Irving priključio se saigračima u Bruklin Netsima u utorak, nakon što je propustio sedam utakmica. "Samo mi je trebala pauza", rekao je Irving na

Bajden dan

Džo Bajden polaže zakletvu, na istorijski dan koji će se odvijati uz strogi protokol i kulminirati u podne kada će Bajden zvanično postati 46. predsednik SAD.