Najnovije

četvrtak 14. 12. 2017.

Svečano otvoren 11. Festival nauke

Najveća naučna zabava u regionu ove godine poprimila je sasvim nove dimenzije jer je samo tokom prvog dana Festivala nauke, u četvrtak 14. decembra na Beogradskom sajmu, zabeleženo više od 8000 poseta!

Nakon emotivnog kraha, uklonila je tetovažu posvećenu bivšem

O dramatičnom razvodu bivše članice grupe “Spajs gerls“ Melani Braun i Stiven Belafontea ceo svet zna, jer su mediji svakodnevno obaveštavali javnost o svim aferama iz ovog braka. Nakon prevare sa dadiljom, pevačica je odlučila da se razvede ali i da ukloni sve što ima veze sa njenim bivšim. Prva na redu našla se tetovaža.

Body Count u Beogradu!

Legendarni američki hip-hop metal bend Body Count nastupiće 18. juna (21:00) 2018. godine u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda, u okviru koncertnog serijala "Arsenal fest predstavlja..."

Zašto žrtve silovanja u Srbiji ćute?

Sve češće optužbe za seksualna zlostavljanja, pre svega u Americi, ali i u drugim delovima sveta, izazvale su burne reakcije, kako onih koji pružaju podršku žrtvama, tako i onih koji negoduju optužbe nakon više decenija od napada. Međutim, malo ko se zapita kakve posledice takvo ponašanje ostavlja na žrtvu uznemiravanja i njen kasniji život.