Najnovije

ponedeljak 19. 4. 2021.

Reagovao ministar

Najuticajnija opoziciona SDP pokrenula je razgovore sa strankama parlamentarne opozicije o inicijativi za opoziv ministra zdravlja Vili Beroša.

Baka influenserka

Pandemija je dovela do potpune ekspanzije društvenih mreža i ta "onlajn normalnost"je zaživela, a mi joj se potpuno prepustili.Kako starija populacija

Prebačen u bolnicu

Rukovodstvo zatvora u kojem Aleksej Navaljni služi zatvorsku kaznu od dve i po godine saopštilo je da je odlučilo da prebaci Navaljnog u zatvorsku bolnicu.

"Pohlepa"

Italijanski list Il Manifesto piše da jsve ukazuje na to da je u pozadini propale evropske anti-kovid vakcinacije pohlepa.

"Izdaja"

Navijačke grupe šest najvećih engleskih klubova koji su se udružili u osnivanje Superlige se oštro protive predlogu novog takmičenja van UEFA.

Srbija ne odustaje od uvođenja 5G mreže

Pripreme za uvođenje 5G mreže uveliko traju, ali je zbog pandemije postupak aukcije za operatore odložen, izjavila je ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. Ona očekuje da će aukcija za 5G spektar među domaćim operaterima biti sprovedena do kraja godine.

Treća sreća?

Godinu dana uoči izbora, s padom podrške Emanuelu Makronu ankete ukazuju da bi se u drugom krugu ponovo mogao suočiti s liderkom krajnje desnice Marin Le Pen.

Turska odobrila?

Turska odobrila proizvodnju ruske vakcine Sputnjik V, preneo je danas list "Jeni Sefak", citirajući jednog člana Naučnog savetodavnog tela protiv koronavirusa.

Makron: Ruska vakcina?

Ruska vakcina protiv kovida sputnjik V u ovom trenutku verovatno neće igrati ulogu u naporima Evropske unije da ubrza svoju vakcinaciju, izjavio Emanuel Makron.