Najnovije

petak 22. 10. 2021.

Potresne priče prevarenih žena

Žene su podelile svoje ispovesti o tome kako su saznale da ih partneri varaju, da li su osećale krivicu zbig toga, kao i kako se sve na kraju završilo. Ono što povezuje sve žene u tekstu, jeste da su prevarene ili su za preljubu saznale za vreme praznika.

"Srbija jedina"

Srbija je jedina strana ugovornica Transportne zajednice koja je u potpunosti sprovela aktivnosti iz Akcionog plana bezbednosti saobraćaja.

Produžen konkurs

Konkurs za subvencije za zamenu stolarije, izolaciju i solane panele u Nišu produžen je do 31. oktobra zbog velikog interesovanja Nišlija, kaže za Zonu Plus direktor Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Dušan Radivojević.

"Sada imamo pandemiju nevakcinisanih"VIDEO

Doktor Andrej Trampuž, direktor laboratorije za istraživanje infektivnih bolesti u Berlinu, u jutarnjem programu TV Prve je pričao o novom soju koronavirusa – delta plus, kako odabrati treću dozu vakcine, koliko nas vakcina štiti, kao i kako koronavirus utiče na decu.

Novi nivo eskalacije?

Zamrzavanje odnosa sa NATO Kremlju pruža novu šansu – da poveća napetost na istočnom krilu Alijanse i sa Ukrajinom, procenjuje urednik u DW Konstantin Egert.

Bogdan bolji od Luke

Atlanta Hoksi savladali su ubedljivo Dalas Meverikse 113:87, na startu NBA sezone. Bogdan Bogdanović postigao je 11 poena uz 3 skokova i 2 asistencije u duelu sa

Izglasano: Kriv

Predstavnički dom glasao je da je Stiv Benon, dugogodišnji politički saradnik i savetnik bivšeg predsednika Donalda Trampa, kriv za nepoštovanje Kongresa.