Novi Pazar dobio više od pet miliona: Potpisan ugovor sa Komesarijatom

U svečanoj atmosferi Palate Srbije u Beogradu, grad Novi Pazar je dobio sredstava od 5.350.000 dinara, zahvaljujući Ugovoru potpisanom sa Komesarijatom za izbeglice i migracije.

Izvor: indeksonline.rs

Ponedeljak, 20.11.2023.

18:40

Novi Pazar dobio više od pet miliona: Potpisan ugovor sa Komesarijatom
Ilustracija/Foto: guruXOX / Shutterstock.com

Ovaj značajan korak napravljen je u cilju podrške ekonomskom osnaživanju izbeglica i interno raseljenih lica na teritoriji Novog Pazara, prenosi indeksonline.rs.

Sredstva su namenjena kao pomoć u pokretanju, razvoju i unapređenju dohodovnih aktivnosti, što će direktno doprineti boljem kvalitetu života i integraciji ovih grupa u lokalnu zajednicu. Ovaj projekt ima za cilj ne samo pružanje finansijske podrške, već i promovisanje održivog razvoja i socijalne inkluzije.

Predstavnici grada Novog Pazara izrazili su zahvalnost Komesarijatu i istakli važnost ovog ugovora u stvaranju boljih uslova za život izbeglica i interno raseljenih lica. Naglasili su da će sredstva biti pažljivo usmerena ka inicijativama koje će imati dugoročan pozitivan uticaj na zajednicu.

Inicijativa je deo šireg napora da se izbeglicama i interno raseljenim licima pruži neophodna podrška, omogućavajući im da postanu aktivni članovi društva i doprinose ekonomskom razvoju grada Novog Pazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: