Sreda, 27.09.2023.

19:07

Niš traži još 25 komunalnih milicionera: Evo ko može da se prijavi

Grad Niš raspisao je javni poziv za izbor 25 lica sa kojima će biti zaključen ugovor o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova komunalnog milicionara.

Izvor: Niške vesti

Niš traži još 25 komunalnih milicionera: Evo ko može da se prijavi
Ilustracija/Foto: AstroStar/Shutterstock

Od kandidata se traži, između ostalog da imaju završenu srednju školu, s tim što će oni koji imaju godinu dana radnog iskustva na nekim drugim poslovima moći da konkurišu za obuku za mlađeg referenta, oni koji imaju tri godine iskustva moći će da se prijave za referenta, a oni koji imaju pet godina rada u struci moći će da se prijave za višeg referenta, prenose Niške vesti.

Od 25 ponuđenih mesta, 21 mesto predviđeno je za mlađe referente, jedno za referenta, a tri za višeg referenta.

Nakon uspešno završene obuke, kandidati polažu ispit za obavljanje poslova i primenu ovlašćenja komunalnog milicionara, nakon čega dobijaju sertifikat. Кandidat koji uspešno završi obuku ima pravo da učestvuje na javnom konkursu za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta komunalnog milicionara u odgovarajućem zvanju. Javni poziv sa svim detaljima i dokumentacijom koju treba da prilože zainteresovani objavljen je na gradskom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: