Niš - Društvo - B92 Lokal

Licitacija u Nišu 6. avgusta: U ponudi zanimljivi predmeti, ali i ručak

Iz organizacionih razloga, određen je novi termin javne licitacije u Niškoj Banji, koja će biti održana u petak, 6. avgusta od 20 sati.

Izvor: Gradski portal 018 Niš
Podeli
Foto: Depositphotos/Maxxyustas
Foto: Depositphotos/Maxxyustas

Nakon mnogobrojnih i uspešnih licitacija na fejsbuk stranici, Lokalna fondacija Niš (LFN) organizuje prvu veliku, javnu licitaciju na otvorenom prostoru.

U saradnji i uz podršku Gradske opštine Niška Banja, događaj je zakazan za petak, 6. avgust od 20 sati, na centralnom šetalištu u Niškoj Banji, prenosi portal Gradski 018.

Novac prikupljen ovim putem, LFN usmerava za podršku kreativnim, preduzimljivim idejama formalnih i neformalnih grupa građana, a sve u svrhu unapređenja lokalne zajednice u kojoj živimo.

Na licitaciju mogu da dođu Nišlije, gosti Grada i turisti te da obezbede za sebe neki vredan predmet, uživaju u programu i podrže razvoj ideja aktivnih građana koji žele da ulepšaju svoj grad.

U ponudi će se ovom prilikom naći atraktivni i zanimljivi predmeti koje će zainteresovani moći da kupe, kao što su: dresovi i oprema poznatih sportista, umetničke slike, knjige, nagradni vaučeri.

Pored licitacije, spreman je i zabavan prateći muzički program, kao i iznenađenja za prisutne.

Neki od predmeta koje možete naći na licitaciji su - potpisana majica iz reprezentacije Srbije Save Ranđelovića, jednog od najboljih vaterpolista sveta, potpisan dres proslavljenog fudbalera Miroslava Stevića iz Borusije Dortmund, umetnička slika sa motivima Niša, autora Nenada Cvetkovića Trumbe, Kotizacija za Niš Business run.

Takođe, tandem skok paraglajderom sa Paraglajding klubom Grumf, ručak za dve osobe u kafani "Brka" u Jelašnici, dva ulaza na bazen "Green paradise", promo paketi Turističke organizacije Niš i majice Lokalne fondacije Niš.

Malo iznenađenje: Predmet iz kuće Ljubiše Samardžića…. i još nešto!

Prvu javnu licitaciju na otvorenom prostoru LFN organizuje u saradnji sa Gradskom opštinom Niška Banja, u okviru Velikog letnjeg festivala koji se realizuje u toj opštini.

Licitacije su jedan od načina na koji LFN prikuplja novac u zajednici, a pored toga, podrška se obezbeđuje kroz druge javne događaje, kao i donacije društveno-odgovornih kompanija, organizacija, institucija i pojedinaca.

Kompletan novac koji se prikupi, duplira Trag fondacija, a zatim se ta sredstva kroz konkurse usmeravaju za podršku projektima građana Niša, koji imaju kreativne ideje za unapređenje lokalne zajednice - na teritoriji pet gradskih opština u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.