Kragujevac - Servisne informacije - B92 Lokal

Ekipe Sektora za vanredne situacije Kragujevca u pripravnosti

Na teritoriji Šumadijskog upravnog okruga, svi putni pravci su prohodni, saopšteno je iz Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu.

Izvor: Pressek Kragujevac
Podeli
Foto: Shutterstock/VladaKg03
Foto: Shutterstock/VladaKg03

"Na osnovu informacije koju je Operativni centar 112 dobio od rukovodioca Zimske službe u JKP Šumadija, na teritoriji grada Kragujevca trenutno su četiri ekipe na terenu i to za seosko područje gde se posipa so i agregat. Gradske ulice su očišćene", rekao je Zoran Kočović, načelnik Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu, piše portal Pressek.

Kočović kaže da su na teritoriji opština Aranđelovac i Topola (državni putevi), svi putni pravci prohodni. Na terenu je trenutno jedna ekipa Zimske službe, na putnim pravcima prvog prioriteta se posipa so, a na putnim pravcima drugog prioriteta so i agregat.

Ekipe Sektora – kragujevačke Uprave za vanredne situacije su u stanju pripravnosti, a za svaku pomoć građani mogu da se obrate Sektoru.

Načelnik Uprave Zoran Kočović apeluje da se u naredna 24 sata ne kreće bez preke potrebe na put i da se poštuju preporuke nadležnih službi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.