Vatrena stihija im progutala sve: Pričinjena ogromna materijalna šteta porodici kod Kragujevca

U selu Mala Vrbica, nedaleko od Kragujevca, domaćinstvo Bogoljuba i Slavice Jovanović pretpelo je ogromnu materijalnu štetu kada je u nedelju na njihovom pomoćnom objektu izbio požar, koji je zahvatio krovnu konstrukciju.

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

16:12

Vatrena stihija im progutala sve: Pričinjena ogromna materijalna šteta porodici kod Kragujevca
Foto: RINA

Domaćin Bogoljub kaže da se požar brzo širio i da bi sve izgorelo da nije bilo komšija i vatrogasne službe da to zaustave i ugase.

"Bitno je da niko nije povređen, uz pomoć komšija i prijatelja i brzom intervencijom vatrogasne službe požar je brzo lokalizovan", kazao je domaćin za agenciju RINA.

Porodicu Jovanović obišao je predsednik Privremenog organa Kragujevca Nikola Dašić sa saradnicima i direktorom Centra za socijalni rad Predragom Ivkovićem.

"Stručne službe i predstavnici Gradske uprave bile su na licu mesta odmah nakon požara ali sada smo došli da porodici Jovanović uručimo pomoć koja će im značiti bar u početku za uklanjanje i čišćenje a delom i rekonstrukciju oštećenog pomoćnog objekta", kaže Slavica Radenković, članica Komisije za poljoprivredu i zaštitu životne sredine Privremenog organa.

U narednom periodu lokalna samouprava probaće da obezbedi građevinski materijal kako bi se objekat što pre obnovio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: