Čačak - Hronika - B92 Lokal

Nezapamćena tragedija u selu Jančići kod Čačka: Četiri mladića nastradala u saobraćajnoj nesreći

Nekoliko sati iza ponoći na lokalnom putu od Čačka ka selu Jančići došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su prema prvim informacijama sa terena život izgubila četiri mladića.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Ilustracija: RINA
Ilustracija: RINA

Najnovije lokalne vesti čitajte ovde.

"Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina", kaže za RINU jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Do teške saobrćajne nesreće na putu Čačak - Gojina Gora u blizini sela Jančići došlo je kada je mladić koji se nalazio za volanom automobila "suzuki grand vitara" izgubio kontrolu i sa mosta sleteo u korito reke Kamenice. Četiri mladića starosti od 18 do 23 godine nastradala su na licu mesta, a vatrogasci pokušavaju da izvuku njihova tela iz provalije.

"Na lice mesta stigli su policija i vatrogasci spasioci, ali i roditelji nastradalih mladića. Automobil je potpuno smrskan. Do nesreće je došlo nekoliko sati nakon ponoći, kako smo čuli mladići su se kućama vraćali sa neke žurke. Ovaj seoski put je nepredvidiv i opasan, često zna doći do incidenata u saobraćaju, ali ni najstariji meštani ne pamte ovakvu tragediju", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Slupani automobil rano jutros prvi je primetio upravo jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je i obavestio policiju.

Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali bili su deca za primer.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove nesreće.

Foto: RINA
Foto: RINA

Foto: RINA
Foto: RINA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.