Kako je to moguće? Dobio račun za Infostan od skoro 56.000 dinara VIDEO

Računi za Infostan spadaju u neizbežne mesečne troškove. Beograđanin Milivoje Đorđević, koji mesečno u proseku plaća oko 2.500 dinara za Infostan, dobio je račun koji je iznosi skoro 56.000 dinara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

12:30

Kako je to moguće? Dobio račun za Infostan od skoro 56.000 dinara VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

Televizija Prva proverila je kako je došlo do toga da račun bude skoro 22 puta veći. Iz Infostana su im poručili da to nije njihova nadležnost, te da oni samo isporučuju račune i uputili su ih na "Beogradski vodovod i kanalizaciju", odakle odgovor nije stigao.

"Račun je uvećan zbog prekomerne potrošnje vode. To što ste rekli da ste se obraćali 'Beogradskom vodovodu i kanalizaciji' - džabe ste im se obraćali. Njihova nadležnost u vodosnabdevanju je od ulice do šahta. S obzirom na to da je ovde pukla cev od šahta ka kući, za to je nadležno 'Gradsko stambeno'. Kako mi stanari možemo da znamo da nam voda curi? Nikako", napominje sagovornik Prve.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: