Otpadne vode teku ulicama Beograda?

U beogradskoj ulici u čukaričkom naselju Sremčica, kao i u okolnim ulicama, izliva se kanalizacija.

Izvor: Novosti/A.Z.K.

Ponedeljak, 30.01.2023.

11:55

Otpadne vode teku ulicama Beograda?
Ilustracija/Foto: Elena Larina/Shutterstock

Građani su ljuti jer na njihove dopise niko ne odgovara, pišu Novosti.

U JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" obavešteni su da problem postoji, ali ne mogu da ga reše jer ova kanaliziciona mreža nije u njihovom sistemu održavanja.

Prethodnih dana na društvenim mrežama građani su delili fotografije otpadne vode koja se zadržava u Beogradskoj ulici. Kako su napisali, poslali su veliki broj mejlova i dopisa, ali odgovor nisu dobili.

"Nedavno je jedna gospođa stajala na pešačkom prelazu, automobil koji je malo brže prošao ulicom poprskao je tom fekalnom vodom. Komšije koje i same te fekalije izbacuju okreću glavu od problema i ne žele da nešto urade", navodi se u jednoj objavi.

Kako su rekli u JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", u ovom delu naselja Sremčica ne postoji propisano izgrađena kanalizaciona mreža, pa ovaj deo nije u sistemu njihovog održavanja.

Komunalna inspekcija opštine Čukarica nadležna je da kontroliše prelivanje i izlivanje septičkih jama na javne površine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: