Muzika 4

25.06.2024.

12:47

Važno saopštenje grupe Bajaga i instruktori

Bajaga i instruktori će povodom 40 godina svog postojanja održati koncert 31. avgusta na prostoru Ušća, umesto prethodno najavljenog Beogradskog hipodroma, saopštili su danas organizatori.

Izvor: Tanjug

Važno saopštenje grupe Bajaga i instruktori
Zorana Mandic/ATAImages

Podeli:

Tim benda pevača i gitariste Momčila Bajagića je naveo da je "promena neočekivana" i da odluka "nije bila laka", a doneta je nakon što su "sa puno pažnje i odgovornosti uzeli u obzir naknadne informacije sa terena".

Kako je navedeno, odluka je doneta imajući u vidu aspekte "koji bi, na bilo koji način, mogli ugroziti ili dovesti do neke nepredvidjene štete ili okolnosti koje je teško kontrolisati".

Tim Bajage i instruktora je dodao da su donošenju odluke prethodile i detaljne konsultacije sa stručnim licima i relevantnim javnim službama, kao i saradnicima, firmama Skaj mjuzik (Sky Music) i Stejdž (Stage) pro.

"Ključni faktori koji su uticali na odluku o promeni lokacije vezani su za potpuno bezbedan i komforan dolazak publike do koncertne zone, kao i zaštita ergele sa konjima na Hipodromu Beograd", rečeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, "svi konji, njih oko 200, morali bi zbog buke biti dislocirani sa beogradskog hipodroma i to na duži period, s obzirom na zahtevnu tehničku postavku i opsežne pripreme".

"Verujemo da će nova, a svima dobro poznata koncertna lokacija na Ušću, uz savršenu scenu i vrhunski zvuk kakav je planiran od početka, pružiti jednako sjajno iskustvo za sve", naveo je Tim Bajage i Instruktora.

Do sada kupljene ulaznice preko Efiniti (Efinity) i Tikets (Tickets) servisa važe i za novu lokaciju, a kompletna šema sedišta i tribina ostaje ista, navedeno je u saopštenju.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: