Muzika 1

18.04.2024.

8:15

Barbra Strejsend snimila pesmu za potrebe serije "Tetovažer iz Aušvica"

Barbra Strejsend je snimila novu pesmu "Love Will Survive“ koja će poslužiti kao tema za seriju „Tetovažer iz Aušvica “.

Izvor: B92.net

Barbra Strejsend snimila pesmu za potrebe serije "Tetovažer iz Aušvica"
Profimedia

Podeli:

Pesma će izaći širom sveta preko njene dugogodišnje izdavačke kuće "Columbia Records" 25. aprila, navodi Varajeti.

To je njena prva pesma koja je uvrštena u televizijsku seriju.

Iako je poslednjih godina objavila seriju arhivskih snimaka, "Love Will Survive“ označava njeno prvo izdanje novog i originalnog materijala od njenog albuma "Walls" 2018.

"Zbog porasta antisemitizma širom sveta danas, želela sam da pevam "Love Will Survive" u kontekstu ove serije, kao način da se setim 6 miliona duša koje su izgubljene pre manje od 80 godina. I takođe da kažem da čak i u najmračnijim vremenima, moć ljubavi može trijumfovati i opstati", rekla je pevačica i glumica.
 

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

17 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

20 h

Podeli: