Muzika 2

01.04.2024.

19:27

Teya Dora otvorila koncertnu turneju u Madridu: Evo šta kažu ostali učesnici o "Ramondi"

Prvo druženje ovogodišnjih predstavnika zemalja učesnica na Evroviziji, bilo je održano tokom protekla tri dana u Madridu.

Izvor: b92.net/RTS

Teya Dora otvorila koncertnu turneju u Madridu: Evo šta kažu ostali učesnici o "Ramondi"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

I ovogodišnja srpska predstavnica Teya Dora bila je u glavnom gradu Španije, i prvi put pred evrovizijskom publikom ali i konkurencijom otpevala pesmu "Ramonda" kojom će se takmičiti na Evoroviziji u maju u Švedskoj.

Možda vas zanima

Na ovim koncertima pred Evroviziju evrovizijski predstavnici imaju mogućnost da se međusobno bolje upoznaju, da približe svoje pesme publici i da se povežu sa fanovima. Pesma "Ramonda" već je postala omiljena, ako je sudeći po komentarima nekih od ostalih učesnika.

"Volim ovu pesmu, dopada mi se vizual, stajling. Volim Ramondu. Mislim da smo mi balkanski cvetovi, definitivno. Volim vašu pesmu, nadam se da se i vama sviđa moja pesma i da slušate Veroniku", kaže Raiven, predstavnica Slovenije na Pesmi Evrovizije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESCToday (@esctoday)

"Srpska pesma je jedna od mojih omiljenih u polifinalima. Dopada mi se način na koji Teya Dora peva i tamu koja je oko nje na sceni. Jedva čekam da je vidim na sceni 'Evrovizije'. Radujem se da vidim Srbiju, nikada nisam bila", navodi Jolanda, predstavnica Portugalije.

Baby Lassagna veruje da njih dvoje zajedno prolaze u finale.

"Da, da, idemo u finale, definitivno", siguran je predstavnik Hrvatske.

Nakon Madrida, Teya Doru očekuju evrovizijski koncerti u Barseloni i Amsterdamu.

Možda vas zanima

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: