"Niko nema strpljenja ni da čuje celu pesmu"

Sve se, neplanirano ali lepo, poklopilo tih dana kada smo pozvali Vasila Hadžimanova, jednog od najboljih muzičara sa ovih prostora: Svetski dan muzike, skorašnji izlazak novog albuma Alive koji je mesec dana ranije promovisao u Beogradu, zajedno sa gostom iz Njujorka, sjajnim saksofonistom Dejvidom Binijem. Takođe, bio mu je i 43. rođendan.

Pošaljite komentar
 1. Da. Naslov govori sve. Tako je postalo. Povrsno, jeftino, vizuelno, surovo.
  Umetnost i njen kvalitet ostaju dostupni sve manjem broju ljudi...
  (Neshvaceni kolega, 7. jul 2016 16:39)

  # Link komentara

 2. Nekada davno, Beograd je na momente bukvalno bio prestonica sveta, toliko je puno kvalitetnih ljudi radilo i stvaralo. Danas to izgleda potpuno neverovatno, kao nesto nepojmljivo, u najboljem slucaju kao selektivna memorija polu-senilnih matorana i 't'ga za mladost'. No, tako je stvarno i bilo. Ni kreativnijih ljudi, ni dubljeg sunovrata.
  (T. Monk, 6. jul 2016 07:46)

  # Link komentara

 3. Muzicka industrija je u cudnoj fazi. Jedino tinejdzeri i matorci imaju naviku da kupuju albume i to utice na manjak dobre muzike.
  (kul, 5. jul 2016 21:38)

  # Link komentara

 4. Odlična kompozicija, Reach Out. Svaka čast Vasile i samo tako napred, slušati tvoj bend uživo je uvek pravo zadovoljstvo.
  (Šumadinac, 5. jul 2016 14:31)

  # Link komentara

 5. Sjajan muzičar i rekao bih čovek. Imao priliku da ga slušam na jednom od prvih Nišville-a u malom klubu, kasnije još mnogo puta na raznim mestima i sa različitim postavama. Dolazio sam u svakakvim raspoloženjima, odlazio nov i raspoložen, sa novom energijom. Muzika.
  (Return to forever, 5. jul 2016 14:17)

  # Link komentara