Knjige/Stripovi

19.04.2024.

11:03

U susret Svetskom danu knjige erupcija online popusta u Vulkanu – 15% + 20% + 10% na sva izdanja

Od 19. do 23. aprila na sajtu vulkani.rs

Izvor: B92.net

U susret Svetskom danu knjige erupcija online popusta u Vulkanu – 15% + 20% + 10% na sva izdanja
Promo

Podeli:

U susret Svetskom danu knjige, koji se zvanično obeležava 23. aprila, iskoristite dane najvećih sniženja na sajtu vulkani.rs. Neodoljivim popustima obuhvaćena su sva izdanja Vulkan izdavaštva. Od 19. do 23. aprila kupovinom putem sajta vulkani.rs na postojećih 15% popusta ostvarićete dodatnih 20%, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Akcijom su obuhvaćena sva izdanja Vulkan izdavaštva – svetski bestseleri, klasici svetske i srpske književnosti, knjige domaćih autora, zabavne i edukativne knjige za najmlađe i fantastični romani za mlade.

Preporuka je uvek dobrodošla – stoga izdvajamo nekoliko noviteta.

Knjigu Čovek peva posle rata Dušana Vasiljeva, pesnika koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj književnosti, sa dvadeset pesama koje nisu bile uvrštene u izdanje iz 1982. godine, preporučujemo svim ljubiteljima stihova koji nadilaze i vreme i prostor. Ljubitelji klasika, podsetite se najznačajnijeg dela španskog pisca Migela de Servantesa. Iako je isprva nastalo kao parodija na popularne viteške romane, Servantesovo remek-delo Don Kihot, prožeto vanvremenskim promišljanjem o ljudskoj prirodi i njenim neizbežnim protivrečnostima, uspelo je da nadmaši vreme u kome je napisano – i da živi više od četiri veka.

Bestseler iz oblasti kulturne antropologije Zora svega: Nova istorija čovečanstva Dejvida Grejbera i Dejvida Vengroua, koji donosi dramatično i novo razumevanje ljudske istorije i dovodi u pitanje naše osnovne pretpostavke o ljudskoj evoluciji, otkriće ljubiteljima popularne nauke nove mogućnosti za ljudsku emancipaciju. U dosad najobuhvatnijoj knjizi o Nikoli Tesli Tesla – duh, delo, vizija autor Branimir Jovanović, koristeći temeljan pristup, prikazao je delo i lik naučnika koji je promenio svet. Treće izdanje sadrži dragocene Tesline zapise, preuzete iz različitih pisama i njegovog dnevnika, koji otkrivaju nesvakidašnju unutarnju snagu u neodstupanju od ideja i ciljeva koji su proisticali iz njegovih najdubljih uverenja. Za ljubitelje popularne nauke i one koje interesuju arheologija, grčka istorija i kultura, knjiga dr Teodora Papakostasa Može li čitava stara Grčka da stane u jedan lift? donosi uzbudljivo putovanje kroz vreme i prostor, ali i ponovno povezivanje s antikom i sa nama samima.

Divne priče pune avantura, knjižice sa nalepnicama i mekanim teksturama, kao i brojna edukativna izdanja za male genijalce, mnoštvo interaktivnih knjiga, bojanke, knjižice sa aktivnostima, slikovnice, kreativni blokovi, priručnici za kreativce, mozgalice za radoznalce i romani za sanjalice – najlepša avantura čeka vas na sajtu vulkancic.rs!

Najmlađe čitaoce obradujte klasikom svetske književnosti britanskog pisca Keneta Grejama Vetar u vrbaku, očaravajućom pričom koja prati dogodovštine družine koja živi u prirodi i osvaja srca čitalaca više od jednog veka; kompletom Edukativni vozić: Azbuka, zahvaljujući kom će deca naučiti azbuku kroz igru, uz zabavnu slagalicu, igru pamćenja i knjigu, ili superzabavnim koferčićima Vozila i Svetlucavi svet, koji sadrže tri knjige sa aktivnostima i više od 1.000 nalepnica.

Dogmen, jedan od najprodavanijih dečjih serijala sa liste Njujork tajmsa iz pera Dejva Pilkija, stekao je horde obožavalaca širom sveta jer je svaka avantura omiljenog heroja urnebesna. Pridružite se i vi našem borcu za pravdu! Jedinstvena Isidora Mun i njena rođaka Mirabel uvek su spremne za nove nestašluke. Duhoviti i zabavni serijal Harijet Mankaster, za decu uzrasta od pet do sedam godina, uz mnoštvo ideja i fantastičnih saveta, povešće vas u avanture prepune zanimljivih aktivnosti. Džeronimo Stilton, najpoznatiji miš na svetu uvek je spreman za rešavanje misterioznih slučajeva koji oduševljavaju i zabavljaju mališane željne avanture. Serijal knjiga o Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku. Predivne knjige iz serijala Jednorograd Ane Punset i čarobni svet ružičastih ilustracija Dijane Visedo očaraće sve ljubitelje jednoroga i magije. Upoznajte Klaudiju i otisnite se u najmagičnije mesto u celom univerzumu!

Posetite sajt vulkani.rs – dani najvećih sniženja su počeli!

NAPOMENE:

* Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 15% popusta na sajtu.

** Za kupovinu tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom akcije dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: