Knjige/Stripovi 0

17.04.2024.

15:14

Velika Vulkanova akcija povodom Svetskog dana knjige

Neodoljivi popusti na sajtu vulkani.rs na sva izdanja – pripremite spisak na vreme!

Izvor: B92

Velika Vulkanova akcija povodom Svetskog dana knjige
Promo

Podeli:

Ljubitelji pisane reči i ove godine s velikim nestrpljenjem čekaju 23. april – Svetski dan knjige, kada će biti u prilici da kupe fantastične naslove po izuzetnim cenama. Vulkan izdavaštvo povodom obeležavanja Svetskog dana knjige za svoje verne čitaoce priprema sjajne pogodnosti za onlajn-kupovinu i na taj način simbolično daje svoj doprinos širenju svesti o važnosti knjige i čitanja.

Kupovinom putem sajta vulkani.rs od 19. do 23. aprila ostvarićete dodatni popust od 20% na postojećih 15% popusta, i još 10% ukoliko se odlučite za tri i više naslova. Tokom ove posebne akcije dostava na teritoriji Srbije biće besplatna.

Svetski dan knjige, takođe poznat i kao Svetski dan autorskih prava, obeležava se svake godine 23. aprila. Ovaj datum je odabran jer se poklapa sa datumom smrti nekih od najvećih književnih figura u istoriji, uključujući Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira. Svetski dan knjige prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu.

Književna mašta je domen u kojem se književnost pretvara u čaroliju, gde se granice stvarnosti mogu preći i gde se otvaraju vrata beskonačnih mogućnosti. Ukratko, svet književne mašte je neiscrpno bogatstvo gde se snovi, fantazija i realnost prepliću na način koji može inspirisati, zabaviti i promeniti čitaoca.

Svetski dan knjige se obeležava širom sveta kako bi se podstakla ljubav prema čitanju, promovisala važnost knjiga i autorskih prava i podstakao dijalog o pismenosti i kulturnom nasleđu.

Zato Vulkan izdavaštvo poziva sve ljubitelje pisane reči i strastvene čitaoce svih uzrasta, da pripreme spisak knjiga na vreme. Ovo je izuzetna prilika da po najpovoljnijim cenama obogatite kućnu biblioteku bestselerima i svetskim izdavačkim senzacijama.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: