Film/TV 3

31.03.2024.

16:54

Kritičari nisu oduševljeni novim filmom "Isterivači duhova" VIDEO

U bioskope uskoro dolazi najnoviji film iz franšize Isterivači duhova.

Izvor: Index.hr

Kritičari nisu oduševljeni novim filmom "Isterivači duhova" VIDEO
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Radnja filma Ghostbusters: Frozen Empire prati porodicu Spengler koja se vraća tamo gde je sve počelo, u kultni vatrogasni dom u Njujorku, kako bi se udružili sa izvornim Isterivačima duhova. Oni su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova doveli na novi niivo. Međutim, kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari Isterivači duhova moraju da udruže snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

U filmu glumi postava iz Ghostbusters: Afterlif iz 2021. godine.

Iako film tek treba da stigne u naše bioskope, mnogi su ga kritičari već pogledali i podelili mišljenje. Ovaj naučnofantastični film na Rotten Tomatoes-u za sada ima 254 recenzije kritičara koji su ga ocenili sa 44 odsto, ali ga je publika ocenila sa 84 odsto.

"Najnoviji ulazak u franšizu izgrađen je na nostalgiji i naslaganoj glumačkoj ekipi, ali nedovoljno da bi bio vredan gledanja", napisao je Džek Ridli iz Chicago Readera. Sa njime se složila i Vendi Ide iz Observera, koja je napisala:

"Radnja ovog filma uglavnom kopira onu iz originalnog filma."

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: