Film/TV 0

26.02.2024.

19:18

Najpopularnija HBO serija dobija petu sezonu FOTO

Popularna antologijska serija "Pravi detektiv" dobija petu sezonu.

Autor: B92

B92
Najpopularnija HBO serija dobija petu sezonu FOTO
Profimedia

Podeli:

U petoj sezoni će raditi Isa Lopez, reditelj, scenarista i izvršni producent popularne četvrte sezone pod nazivom "Pravi detektiv: Noćna zemlja."

Do obnove je došlo zbog velike popularnosti četvrte sezone krimi serije koja je završena 18. februara ove godine. Čak 12,7 miliona korisnika HBO-a je pogledalo poslednju epizodu, čime je serija dobila status najpopularnije.

Četvrta sezona pratila je detektive Liz Denvers (Džodi Foster) i Evanđelina Navara (Kali Reis), zadužene za slučaj nestanka osmorice muškaraca zaposlenih u udaljenoj arktičkoj istraživačkoj stanici na Aljasci. Detektivi brzo saznaju da događaji koji su doveli do nestanka naučnika mogu biti povezani sa slučajem na kojem su radili u prošlosti.

Uz Fostera i Reisa, u seriji su glumili Fin Benet, Fiona Šo, Kristofer Eklston, Izabela Star LaBlan i Džon Hoks. Među gostujućim zvezdama bili su Ana Lambe, Aka Nivijana i Džoel D. Montgrand

Pošto svaka sezona serije ima novu glumačku ekipu, potvrđeno je da Foster i Reis neće biti viđeni u petoj sezoni.

"Od koncepcije do premijere, "Noćna zemlja" je bila najlepša saradnja i avantura celog mog kreativnog života. HBO je verovao u moju viziju do samog kraja, a ideja o stvaranju nove inkarnacije Pravog detektiva sa Kejsijem, Frančeskom i ostatkom tima je ostvarenje sna. Jedva čekam da počnem ponovo.", rekao je Lopez, a prenosi "Variety".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: