Film/TV 6

25.03.2024.

21:55

Novi detalji o seriji "Pingvin": "Biće brutalno nasilna" VIDEO

Serija "Pingvin" o ozloglašenom liku iz "Betmena" najavljena je za jesen ove godine, a glumac koji igra glavnu ulogu otkrio je nove detalje.

Izvor: B92.net

Novi detalji o seriji "Pingvin": "Biće brutalno nasilna" VIDEO
Profimedia

Podeli:


U glavnoj ulozi gledaćemo Kolina Farela kao Oza Kopelpota, poznatog kao Pingvin.

Tek nakon prvog trejlera, Farel je počeo da govori o nasilnoj prirodi svoje predstojeće DC serije koja predstavlja spin-off filma Betmen iz 2022.

"Mračno je, to je ono što mogu da vam kažem o tome. Zaista je mračno. Stvarno je teško. Što ne znači da se nisam zabavljao, proveo sam neverovatno vreme radeći to. Neverovatno je nasilno. To je uspon jednog čoveka do onoga o čemu je oduvek sanjao da živi, a to je određena moć ili društveni status. Smrt  Falkonea na kraju filma, ostavlja ovaj vakuum u Gotamu da se popuni i tako postoje razni ljudi koji grabe za tu moć i ovo je Osvaldovo putovanje na kojem pokušava da se uzdigne do vrha", kaže Farel, a prenosi Collider.


Pored njega u seriji igraju i  Renzi Feliz, Majkl Keli, Šore Agdašlo, Dirdre O’Konel, Karmen Ežogo i drugi.

Radnja serije pratiće Pingvinove pokušaje da postane gospodar Gotamovog podzemlja, a smeštena je nedelju dana nakon radnje iz filma.

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: