Film/TV 8

22.06.2024.

14:32

Stižu prve reakcije na Netfliksov triler sa Džesikom Albom: "Nije gledljivo" VIDEO

Na Netlfiks je stigao akcijski triler "Trigger Warning", sa Džesikom Albom u glavnoj ulozi.

Izvor: Index.hr

Stižu prve reakcije na Netfliksov triler sa Džesikom Albom: "Nije gledljivo" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Otkad su iz Netfliksa krajem prošlog meseca objavili trejler za film indonezijske redateljke Mouli, mnogi pretplatnici bili su vrlo uzbuđeni oko filma, ali nakon premijere, većina reakcija nije bila dobra. 

Radnja filma prati Parker (Alba), koja preuzima vlasništvo nad barom svoga oca nakon što on iznenada umre. Zbog situacije, primorana je da se vrati  u svoj rodni grad u kojem se ubrzo nađe u sukobu s nasilnom bandom koja hara gradom.

Osim Džesike Albe, u filmu glume i Mark Veber, Antoni Majkl Hal, AleHandro De Hojos, i mnogi drugi. 

Iako su mnogi pretplatnici Netfliksa bili uzbuđeni zbog trejlera, kad asu pisali da jedva čekaju da vide Džesiku Albu  u ovoj ulozi, trenutne reakcije su uglavnom negativne, uz nekolicinu pozitivnih recenzija.

Mnogi gledateoci su upravo kao jedan od glavnih nedostataka izdvojili to što se Alba nije snašla u ovoj ulozi.

"Ovaj film je jako, jako loš. Ne mogu se setiti kada sam poslednji put gledao nešto ovako loše", "Ovaj film nema nikakvog smisla. Jedina dobra stvar u njemu je Alba, ali i ona je jako neuverljiva u ulozi",  neki su od komentara korisnika na X-u.

Osim trenutno loših recenzija, film zasad nema ni dobre rezultate na Rotten Tomatoesu. Prema trenutnim recenzijama, kritičari su "Trigger Warning" ocenili s 25 odsto, a publika sa 19 odsto.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: