Film/TV 4

21.06.2024.

19:05

Edi Marfi se nakon 30 godina vraća kultnoj ulozi

Trideset godina nakon trećeg i poslednjeg dela Policajaca sa Beverli Hilsa, američki glumac Edi Marfi vraća se ulozi Aksela Folija.

Izvor: Index.hr

Edi Marfi se nakon 30 godina vraća kultnoj ulozi
Profimedia

Podeli:

Junak novog Netfliksovog filma "Policajac sa Beverli Hilsa": Aksel F. vraća se na Beverli Hils, gde saznaje da je njegova ćerka i advokat Džejn (Tejlor Pejdž) u opasnosti nakon što je otkrila korupciju u policijskoj stanici tokom istrage ubistva.

Marfi, kome su se pridružili originalni glumci, sudija Rajnhold i Džon Ešton, premijerno je prikazao film u četvrtak preko puta policijske stanice na Beverli Hilsu gde se odvija veći deo radnje. Međutim, premijera, kojoj su prisustvovali glumac Martin Lorens, muzičar Lil Nas X i drugi, jako se razlikovala od prvog prikazivanja izvornog filma iz 1984.

Policajac sa Beverli Hilsa zaradio je preko 300 miliona dolara širom sveta i postao kultni film 1980-ih. Druga dva filma snimljena su 1987. i 1994.

"To je veliki deo života ljudi, bio je hit i svima se dopao, ali bilo je više od toga. Nekako im je prirasao srcu", rekao je glumac Pol Rajzer, koji je još jednom igrao lik Džefrija Fridmana.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: